Szex.Egészség

“Gusztustalan nemibetegséget kaptam, mert hülye voltam”

Még elég fiatal voltam és ártatlan, meg persze jó naiv. Akkor még eszembe sem jutott a tisztasági papír – soha életemben nem hallottam róla. Pedig elég jó lenne, ha mondjuk legalább a középiskolában valaki elmondja, hogy mi az.

A tisztasági papírról ebben a cikkben olvashatsz.

https://www.ohsuli.hu/2020/07/01/tisztasagi-papirszexovszernelkul/

Az akkori pasim egy önző, felelőtlen szemétláda volt, és baromi kényelmes. A gumi szóba sem jöhetett, és mivel már párkapcsolatban éltünk, én is azt gondoltam, hogy bízunk egymásban satöbbi, minek kéne erőltetni a gumit. Persze azzal nem számoltam, hogy előttem illetve mellettem is dughat össze-vissza.

Szóval úgy kezdődött, hogy észrevettem, hogy a farkán van valami kis izé, szemölcsszerű valami, amiről elhitette velem – mondom hülye voltam – hogy az mindig is ott volt. Egyszóval szart az egészre. Én meg akkor kezdtem észre térni, amikor már azt vettem észre, hogy néhány furcsa szemölcskezdemény nőtt a gátam környékére. Elmentem orvoshoz, aki még rúgott belém kettőt, és kábé ócska ribancnak kezelt – de ez egy másik történet. Itt van egy hasznos cikk, amiből kiderül egyébként, ha ilyen szemölcs nő rajtatok még nem jelenti azt, hogy megcsalt a pasid/csajod.

Kiderült, hogy kondilómám van, amit egyértelműen a pasimtól kaptam el.

A HPV okozza, és szexuális úton terjedhet, én meg szépen elkaptam a pasimtól, aki túl sok megbánást nem tanúsított. Ő megúszta annyival, hogy kapott az én gyógyszeremből, és ecsetelhette otthon, azt nem is értem, hogyan oldotta meg, mert durva szer kell rá. Na, mindegy.

Minden nap kellett ecsetelésre járnom, képzelhetitek mennyire felemelő érzés széttárni a lábad egy nem annyira jó fej nőgyógyász előtt, aki valamiért arra a lehetőségre nem gondolt, hogy csal a pasim, inkább arra, hogy én vagyok a felelőtlen szexgép. Pont nemrég futottam bele egy ismerősöm ismerőse sztorijába, aki valamiért azt gondolja, hogy halhatatlan és sebezhetetlen, és az egy éjszakás kapcsolatokba is gumi nélkül vág bele, azt, hogy közben hány csajt fertőz meg HPV-vel, nagy ívben leszarja. Az egyik volt csaja mesélte el a sztoriját, hogy hogyan jutott el a műtétig. A HPV okozhat rákot is, így egyáltalán nem vicces a történet.

Az üzenet csak annyi, hogy baromira vigyázzatok magatokra. És az a pasi/csaj, aki rögtön elsőre arra akar rávenni, hogy gumi nélkül szexeljetek, nyilván másokkal is megtette már ezt, így sose tudhatod, milyen előtörténete van, és milyen betegséget kaphatsz tőle.

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

(2) Hozzászólás

 1. Zilla says:

  Mondjuk ezért nem kellene össze-vissza szexelgetnetek! Aztán meg csodálkozzon, h. elkapjátok, ill. , h. lelkileg sem vagytok még 70%-on sem. A szexnek a tiszta házasságban van a helye!

  1. szexsuli says:

   Kedves Zilla,
   ez a cikk pont azt akarja megmutatni, hogy miért fontos, hogy a szex kockázataival is tisztában legyen mindenki, mert sajnos sem az iskolában, sem a templomban nem tanítanak ilyen fontos egészségügyi ismereteket. Sajnos a tiszta házasság – bármi is az – nem ad automatikusan tudományosan megalapozott ismereteket a témában. Köszönöm, hogy olvasod a Szexsulit!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.