Szex.Art

“Nagyjából 300 embernek mutattam meg a melleimet, aztán a seggem”

plus size stipper vice

“Tavaly, december 14-én nagyjából 300 embernek mutattam meg a melleimet, aztán a seggem. És a rücskös hasamat is jól megráztam, hadd nézzék. Nem az a nő vagyok, akire első ránézére rámondják, hogy lehetne sztiptíztáncos. Hogy miért? Mert kövér vagyok, és 2019-ben a kövér test nem erotikus. Egy plus size sztiptíztánc tökéletes módja legyőzni ezt az előítéletet, hiszen a plus size sztiptíztánc már-már agresszíven szexuális, keveset hagy a képzeletnek, és elképesztő erőt ad annak, aki csinálja” – kezdi a Vice cikkében Alison Stephenson, hogy került ebbe a világba.

Szóval a barátnőimmel úgy döntöttünk, plus size sztiptízshow-t hozunk létre Thicc Strip néven.

Toboroztunk az interneten, próbáltunk Indigogon gyűjteni, végül nem jött össze a pénz, de egy szponzor jelentkezett így megkezdtük a munkát. A GLOW-hoz hasonlítottam magunkat, csak ribancosabban.

Én vagyok az, aki rendszeren tett ki magáról az Instára félmeztelen képet, és azt hittem nem vagyok szégyenlős fajta, de először kilépni a színpadra, kilépni az internet birodalmából, ráébresztett, hogy még mindig kell dolgozni magamon.

Kövéren felnőni – sosem gondoltam magamra mint szexi csajra, azt gondoltam az a vékonyak kiváltsága. Inkább humorral próbálkoztam. Szóval belementem a szexbe, de nem érzetem szexinek magam, és arra gondoltam, hogy a pasik se akarnak igazán itt lenni. A húszas éveim közepén kezdtem azon gondolkozni, hogy ez nem biztos, hogy így jó. Egyre többet hallottam a pozitív testképről, arról hogy mindenkinek joga van szeretni magát  úgy ahogy van, szóval rájöttem  hogy nem kell utálom magam mások miatt,  nem kell túlméretezett ruhákkal takargatnom magam, így lett belőlem büszke kövér ribi.

Továbbra is tettem fel magamról Instára szexi fotókat, de humoros szövegekkel  viszont  a Thicc Strip ráébresztett,  hogy nem bújhatok a humor mögé a testemmel tovább.

Az instroktorunk Cera elmagyarázta, hogy nem elég úgy tenni  mintha magabiztosak lennénk  annak is kell lenni  hogy ne váljunk viccé mint plus size sztipperek. Szóval meghirdettük az első show-t  elfogytak a jegyek, és rájöttünk  hogy ez tényleg meg fog történni. A vetkőzés nekem abban segített, hogy ne rejtőzzek viccek mögé, ha a szexualitásról van szó  és valószínűleg mindenkinek szüksége lenne valamire ami kimozdítja a komfortzónájából, és segít a bizonytalanságain túllépni.”

Borítókép: Vice

https://www.ohsuli.hu/2018/12/22/fortepanretroszexi-fotok-a-90-es-evek-sztriptizbarjaibol/

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!