Egyszer láttam közelről férfi sztripper show-t

Tényleg egyszer láttam férfi sztripper show-t – mindenki döntse el, hogy ez sok vagy kevés – amikor még egy régi munkahelyemen jó ötletnek láttuk az egyik kolléganő szülinapi csajbulijára házhoz rendelni egy sztripper pasit. A pasi jött, csengetett, bekérdezkedett a fürdőszobába, ahova bement Laci, aztán kijött egy pilóta vagy hajóskapitány képében, már nem emlékszem, és már dobta is le a fehér kesztyűjét. Egy volt kolléganő, Kriszti ismerősének az ismerőse volt, így a műsor végén még valaki meg is kínálta tortával, de Laci nem evett, mert este hat után már nem eszik szénhidrátot, de elcsomagoltatta, hogy majd elviszi, aztán másnap délelőtt elfogyasztja. Szóval az egész helyzet inkább vicces-fura volt, mint szexi.

via GIPHY

Aztán jött szembe Albert Moya Dave című kisfilmje, csak másfél perc az egész, ami megmutatja a hollywoodi férfisztripperek világát, legalábbis jó zenére nézegethetünk férfitesteket.

“Hollywoodba mentünk, mert ott nagyon sok férfi dolgozik ezen a területen. Három napot töltüttünk a fiúkkal, elmentünk az otthonukba, az edzőterembe, étterembe, ahova szoktak járni. Mindegyik szereplő perfekcionista, akik művészi módon foglalkoznak a testükkel. Számukra az életben minden felfedezni való, és minden csak rájuk vár” – mesélte a rendező, hogy készült a kisfilm.


Neked van tapasztalatod a témában? Írd meg kommentben, vagy írj a szexsuli@szexsuli.hu címre!

Borítókép: Albert Moya/Dave

Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.