Impresszum

“Ühüm” – néz félre kissé zavarban az ismerőseim egyik része, amikor elmondom nekik, hogy indítottam egy szex ismeretterjesztő oldalt. Nem igazán kérdezgetnek, csak szeretnének túl lenni a beszélgetésnek ezen a részén, és nem is gyötröm vele őket inkább.” Hmmm” – mondja az ismerőseim másik része, amikor elmondom, hogy indítottam egy szex ismeretterjesztő oldalt – és eszméletlen sztorikat hallok anál szexről, szüzességről, úgy általában mindenről, ami szexszel kapcsolatos, és az embereket érdekli.

Jámbor Eszter vagyok újságíró, PR tanácsadó, és azért csináltam a Szexsulit, hogy összegyűljön a kis oldalamon egy olyan “vájt fülű” közönség, aki szívesen beszél a szexről, szeretne többet tudni róla, szeretne szégyenkezés nélkül nyíltan beszélni a tapasztalatairól, és bátran mer kérdezni. Ugyanakkor meg szeretném, ha olyanoknak is segítene a Szexsuli, akik bizonytalanok, nem tudják, kihez forduljanak, cikinek érzik a szexről beszélni, de mégis szeretnének hiteles információkhoz jutni.

Láthatjátok, hogy az oldal linkje Ohsuli, nem pedig Szexsuli, ez azért van, mert a közösségi oldalak éppen úgy büntetik a szexuális ismeretterjesztést, mint a kőkemény pornót: ahol megjelenik a szex szó, azonnal cenzúráznak. A Szexsulival pedig pont az álprűdség és a félinformációk ellen harcolok, és arra buzdítok mindenkit, hogy beszéljen nyitottan és őszintén a szexről például a gyerekével, mert valószínűleg látott már pornót az a gyerek, és azt hiszi, hogy az a jó, minőségi, biztonságos szex. És persze arra is buzdítok mindenkit, hogy ismerje meg önmagát szexuálisan is, hogy el tudja mondani a partnerének, hogy mit szeretne. Nagyon leegyszerűsítve “Minőségi dugásokat a magyar háztartásokba!” 🙂

De lehetne valami olyan is a mottóm, hogy “Ha azt hiszed, káros a maszturbálás? Ha úgy gondolod a nőknek nem annyira fontos a szex, mint a férfiaknak? Ha sosem hallottál a tisztasági papírról? Akkor olvasd a Szexsuli cikkeit!”.

Az oldalon hetente háromszor találsz friss cikkeket, de böngészd a régi cikkeket is, szerencsére mindig aktuálisak. Kövesd a Szexsuli Instagram oldalát, az Oh_sulit is, ha pedig szeretnél velem megosztani egy történetet, vagy ha bármilyen kérdésed van az oldallal kapcsolatban írj a szexsuli@szexsuli.hu vagy az ideirj@szexsuli.hu e-mail címekre, amelyikre kedved van!

Jámbor Eszter

 

Borítókép: Unsplash