Szex.Tippek

Cuckolding: “Melyik férfi ne szeretne kötetlenségek nélkül megdugni egy fiatal nőt?”

cuckolding felszarvazás fétis

Mi is az a cuckolding?

Az a fantázia, amikor az egyik fél arról álmodozik, hogy a párja mással szexszel a szeme láttára. Egy kicsit kukkolás, egy kicsit mazochizmus, és néha akár édeshármas – legalábbis így jellemzi ezt a jelenséget a 24.hu szakértője a kérdésben belinkelt cikkben. A Szexsuli egyik fiatal, házas olvasója osztotta meg a történetét velem. Olvassátok szexpozitívan!

Hogy kezdődött, mikortól ismerted fel magadban ezt a vágyat? 

Maga a vágy, szerintem már volt tini koromban, de elvétve láttam/gondoltam ilyesmire. Az első igazi impulzus, egy volt szobatársam adta az egyetemen, olyan 21 éves koromban, ő beszélt erről, pár sör után szóbahozta hogy hát őt ez izgatja, megosztani a barátnőjét. Akkor néztem utána ennek neten, pornókat láttam erről, utána olvastam. Nagyon megtetszett és fel is izgatott, egyre több ilyen pornót néztem és ha pornót néztem, akkor ilyet elsősorban.

Nem egyszerű dolog a vágyainkról kommunikálni, hogyan osztottad meg ezt a partnereiddel? 

Kipróbálni később, ehhez képest olyan 2-3 év múlva tudtam. 18 éves korom óta együtt vagyok a feleségemmel és amikor megszerettem a cuckoldot, akkor már vele voltam, olyan 2 évvel azután hozakodtam elő ezzel neki, amikor már ilyesmire maszturbáltam (akkor már olyan 5 éve voltunk együtt) – persze először csak képzelet szintjén szerepjáték erejéig. Szex közben mondja el, mit csinálna, mit tenne, ha itt lenne még egy pasi, nagyon jó élmény volt. Szerintem nagyon fontos a fokozatosság, a befogadás, a nyitottság és persze a kompromisszumkészség. Ezek után nagyjából egy évre rá próbáltuk ki, azon az alapon kezdtük el, hogy egyszer kipróbáljuk, ha nem jó, akkor egyszeri próbálkozás volt. Minden jól alakult, amennyire tudtam háttérbe is vonultam és nagyon élveztük mind a hárman az aktust.

Hogy lehet ezt a gyakorlatban megvalósítani, hogy senki sem sérüljön érzelmileg?

Nem egyszerű, ha egyszer előfordul, kezelhető elég jól, hiszen nagyjából olyan, mint egy hámas, persze kell bizalom, kellenek szabályok. Az igazi kihívás akkor van, amikor ez folyamatos, párommal az első után leültünk beszélgetni és rájöttünk, hogy mindkettőnknenk jó élmény volt, szeretnénk még ilyet, de szögeztünk le szabályokat is. Például csók másokkal kizárva, a csók a szerelmünk záloga, van pánik szavunk, ha bárki visszatáncolna, legyen esélye. Mindketten beleegyezünk, kit vonunk be ebbe a felállásba. Ami a sérülések elszenvedését jelenti, elsősorban nálunk az történt, hogy szétválaszottunk a szexet a szerelemtől. Én szeretem a feleségem, de örülök, ha jót szexel másokkal, és persze az, hogy élvezi ezt, az izgat engem is. Harmadik félt bevonni, egészen egyszerű, hiszen mi férfit keresünk.

Melyik férfi ne szeretne kötetlenségek nélkül megdugni egy huszonéves fiatal nőt, annyi hátránnyal, hogy ott a párja közben. Ezt mindenki tudja, akivel így ismerkedünk, el is mondjuk, semmi többet nem keresünk és kevesebbet sem. Elsősorban online szextárskeresőn ismerkedünk, de van, hogy bárokban, kocsmákban, fesztiválon találtunk harmadik embert.

Meg tudod fogalmazni, mit szeretsz ebben, miért szexi? Mi tetszik ebben a partnerednek?

Nekem férfiként kicsit alárendelt, kicsit mellőzött szerep ez, legtöbben nem is értik, hogy miért jön be ez egy pasinak. Van egy fajta versenyszellem és jobban tud teljesíteni az ember, mindezek ellenére nekem nincs túl nagy intim méretem, persze mindenre elég, páromat is el tudom juttatni a csúcsra vele. Nagyon élvezzük kettesben is a szexet (az esetek 90%-ban ketten szeretkezünk) de tudom, hogy a feleségemet izgatta mindig is a nagy pénisz, jobban el tudott vele élvezni és őt izgatta ez, hogy találkozhatott ilyen emberekkel, többen a kedvéretehetekk, lehetett kicsit vad, kicsit kurvás. Én pedig sokszor csak magamat izgattam, maszurbáltam, csak miután a másik férfi végzett a feleségémmel, azután mehettem oda és dughattam meg. Olykor kérte a párom előtte az orális szexet takarítás gyanánt, vagy épp a csókot is. Engem izgatott, hogy ki voltam szolgáltatva, hogy nem kellett gondolkodni/dolgozni, hogy feleségem nagyokat élvezett és ez szinte fontosabb volt, mint hogy én élvezekkel el. Ilyenkor nagyon magabiztos a párom is, és ez engem is felcsigáz, nagyon szexi.

Mit tanácsolnál más pároknak, mielőtt belevágnak? Mire érdemes figyelni? 

Hát mindenképp odafigyelést ajánlok, kicsit szétválasztani a dolgokat (szex/szerelem), nagyfokú bizalom elengedhetetlen. Persze volt nekünk is problémánk: utána fura volt azt a szájat csókolni amit tudtam, hogy mit csinált pár órája 🙂 De túltettem magam rajta, a féltékenység eltűnt egész gyorsan, a szexuális izgalom felülírta. Hát ezekre érdemes figyelni, mi olyan havonta-kéthavonta szoktuk ilyen alkalmat beiktatni, túlzásba sem szabad esni, ahogy jónak érzitek.  Nekünk is volt, hogy 6 hónapig semmi ilyesmi, de olyan is, hogy egy hónapban három. Erőltetni semmiképp nem szabad. Praktika talán annyi, ami nekünk meglepő volt, hogy amikor ismerkedtünk, akkor sok visszautasítást kaptunk férfiaktól, leginkább azért mert a párom természeteses intimtájékkal rendelkezik (akkor már olyan 5-6 éve nem randiztunk mással) és ez sokaknak nem fért bele. Minket ez letaglózott, lehet hogy mi vagyunk maradiak. Aki gyorsan akar ilyenhez férfit találni, borotválkozzon előtte. Mi maradtunk így, mert azért találunk így is mindig embert.

 

Print Friendly, PDF & Email