Szex.Art

“Dominaként dolgozni nekem ugyanúgy hivatás, mint a nővérmunka volt” /könyvrészlet

Dr. Szántó Szilvia, bdsm
Fizetett együttműködés
Részlet Dr. Szántó Szilvia Beszélgetések a valódi BDSM-ről című könyvéből (Medicina Kiadó, 2021) A borítóképen a szerzőt láthatjátok.

Hogyan indult, hogy dominaként dolgozz?

Tíz éve voltam ápolónő egy kórházban, amikor találkoztam egy hölggyel, aki már hét éve dominaként dolgozott. Ő vezetett be ebbe a világba.

Könnyen otthagytad a kórházat?

Igen is meg nem is. Mindig nagy szeretettel viseltettem embertársaim iránt. Ám az, amit tanultam, és amire tanítottak, amire gyerekkorom óta készültem – ugyanis én már hároméves koromban ápolónő akartam lenni –, nem adta meg azt a szakmai és anyagi megbecsülést, mint amire szükségem volt.

Az ápolónői munka inkább szubmisszív vagy domináns?

Van benne csipetnyi dominancia is, mert te mondod meg a betegnek, mi fog történni. Irányítod a felgyógyulás folyamatát is, segítesz benne, összetett folyamat. De amikor egyik nap a főnővér közölte, hogy megint tovább kellene bent maradni, besokalltam. Az ágytál a kezemben volt, kiöntöttem és azt mondtam, sziasztok, elmentem. A dominancia a magánéletemben már akkor is megjelent. De nagyon jó volt emberekkel foglalkozni és tudni, hogy a kezem által gyógyulnak meg. A mostani munkámban is ezt élem meg. Itt is segítek, csak másképp.

Hogy is volt a váltás?

A domina, akivel dolgoztam, látta, hogy jó irányba haladok. Egyre többet kerestem. Ő rengeteg mindent tanított, de anyagilag a végtelenségig kihasznált. Ezek ugyanis leadós helyek: vagy százalékban adsz le, vagy fix összeget. Én meg gondoltam egy merészet és elindultam bele a nagyvilágba. Mondta, ha elmegyek, akkor majd ki vesz a védelmébe, én meg visszakérdeztem, hogy miért is kellene engem megvédeni. Szóval elengedett, nem tudott mit tenni. 

Ő tanított meg a fortélyokra?

A lelki dolgokra meg a verbalitásra nem lehet megtanítani, az jön magától. De ő tanított meg az eszközhasználatra, például a felcsatolhatósra. Persze tudtam, hogy létezik, de nála használtam először csipeszt, nála tanultam meg, a korbáccsal hogyan kell ütni ahhoz, hogy fájjon, ugyanakkor nyomot ne hagyjon. Meg rengeteg utánaolvasás szükséges. Ma már elég sok lehetőség van erre, internetes fórumok, újságok.

Hogyan határoznád meg a dominát?

Szerintem nem azzal azonosítható be, hogy perverz, szadista vagy fetisiszta. A nő lelkében van benne a dominancia. A kisugárzásában. Ahogyan megjelenik, ahogyan viselkedik, ahogyan felhívja magára a figyelmet. És itt jön, amit nem szeretek kimondani, de most megteszem: ha megvan a megfelelő érettsége, akkor válik igazán dominává. Lehet huszonévesen domináns a lelked, de a finom rezgéseidet nem fogod tudni még úgy behangolni, hogy látszódjon is rajtad. Az az igazán jó domina, aki a lelkéből domináns. Egy kicsit szadista, egy kicsit fétispárti, szereti, ha valaki szubmisszív, egy kicsit szeret használni. Ha végigmegyek az utcán, látom az embereken, ki szubmisszív, domináns vagy éppen szadista. 

A folytatásért kattintsatok Dr. Szántó Szilvia honlapjára és rendeljétek meg a könyvet!

Dr. Szántó Szilvia első könyvéből, a Betekintések a BDSM világába, amit még Király Lea álnéven írt, itt olvashattok egy részletet.

https://www.ohsuli.hu/2019/05/12/kiraly-lea-betekintesek-a-bdsm-vilagaba/

Dr. Szántó Szilvia Facebook

Dr. Szántó Szilvia Instagram

Dr. Szántó Szilvia honlapja

 

Borítókép: Szexsuli

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!