Szex.Art

Frida szemszögéből – ilyen sztrippernek lenni 2021-ben Magyarországon

Frida sztripper szexsuli

Fridára akkor figyeltem fel az Instagramon, amikor az egyik szexsulis kérdésmatricára olyasmit válaszolt, hogy “Sztripperként nagyon izgalmas olyan embereknek táncolni, akik egyébként is bejönnének.” Nyilván azonnal ráírtam, hogy vállalna-e egy interjút, és végül így írásban “beszélgettünk”. Elmesélte, hogy neki egyetemistaként milyen élmény sztrippernek lenni Magyarországon.

Először is az a kérdésem, hogy vállalod-e arccal, névvel az interjút – netán fotókkal? Nagyon szuper lenne, de természetesen, ahogy te jobban érzed magad.

A valódi nevem szerintem a témában nem releváns, de a művésznevem igen, így ismer mindenki a munkahelyemen. Frida néven dolgozom.

Sztripper vagy? Vagy inkább sztriptíztáncos? Így 2021-ben mi a korrekt megnevezés?

A hivatalos megfogalmazás az az ügyfél menedzser – haha. Az, hogy ki minek hívja magát az teljesen változó, de a sztripper és a sztriptíztáncos között nincsen különbség. Sok különbség van a nálunk alkalmazott sztiptíztácos nők táncmodorában attól függően van-e táncos előéletük, végzettségük vagy hány éve dolgoznak a
szakmában. Szombatonként akadnak go-go táncosaink is, akik csak táncolnak, nem vetkőznek.

Néhány dolgot mondanál/írnál magadról egy kis bevezetésnek? Hogy kicsit jobban megismerjenek az olvasók.

Egy stabil családi háttérrel rendelkező 22 éves nő vagyok. Vidéken nőttem fel, itt grafikát végeztem és azóta sem költöztem még fel Pestre. Két lakótársam van Győrben és ide járok egyetemre is. Szexuálterapeutának készülök. Hobbim leginkábba a rúdfitnesz, de nagyon sok minden érdekel, mint szabadidős tevékenység. (kiállítások, filmek, gasztronómia stb.)

Ez egyébként a főállásod? Vagy másik meló mellett lehet ezt csinálni itthon? Ha ügyes vagy, meg lehet belőle élni itthon?

Jelenleg ez a főállásom, de sokan csinálják mellékállásban is. Az nem kifejezés, hogy meg lehet élni belőle! Van olyan, amikor hatszámjegyű összeget lehet keresni egy nap alatt, de van, hogy semmit. Jutalékos rendszer működik nálunk,
ami azt jelenti, hogy a privát öltáncok árából, a bugyipénzből és az eladott italok után jár a fizetés. Minimális fix bér is jár, hogy teljesen üres kézzel senki ne menjen haza. A pénzt minden műszak végén megkapjuk kézhez.

Hogy kerültél a szakmába? Véletlenül belecsöppentél? Vagy abszolút tudatos úton választottad?

Én már gyerekkoromtól kezdve fantáziáltam erről a munkáról. Fogalmam sincs, hol találkozhattam ezzel először, de mindig bennem volt, hogy mennyire király. Mivel nagyon nehezen éltem meg a pubertással járó testi változásokat, ezért egy ideig nem is gondoltam erre, mert nem éreztem magam jól a testemben. Ezen az első kapcsolatom változtatott, amelynek a lezárása után döntöttem úgy, hogy most vagy soha, mert ha nem próbálom ki magam sztiptíztáncosként, biztos hogy egy életen át bánni fogom. Úgyhogy felmentem az internetre, kinéztem egy
klubbot és jelentkeztem. Másnap vissza is hívtak és egy nagyon kellemes interjú után bele is vágtam. Gyorsan történt az egész és nagyon izgultam is miatta, de amikor az első napomon felmentem a színpadra teljesen otthon éreztem magam.

Hogy kell elképzelni, hogyan történik ez az egész a valóságban? Leírnád ezt picit részletesebben? Egy klubban dolgozol? vagy egyénileg? Igazából nekem sincsenek erről valós fogalmaim, azért is kérdezem, hogy hiteles tudjak lenni a Szexsulin:)

Bemegyek gyorsan sminkelek, megcsinálom a hajam, átöltözöm és már megyek is a vendégtérbe. Tánclista alapján megyünk a színpadra, ahol két szám erejéig kell táncolni és a második zenére már levesszük a melltartót is. Ezután megyünk ismerkedni a vendégekkel és innen már minden változó. Én egy klubban dolgozom azóta, hogy belekezdtem. Próbálkoztam máshol is, de úgy gondolom, az első klubbal nagyon szerencsés voltam és nem szívesen
váltanám le. Ismerek olyan lányt, aki egyedül is dolgozik, akár legénybúcsúkon, de többnyire közvetítőcégen keresztűl. Szerintem ez egy olyan szakma, amit nem érdemes egyedül csinálni, főleg a biztonság érdekében.

Kik a megrendelők? Vagy egyáltalán inkább vendégeknek hívjuk őket? Csak férfiak legénybúcsún, vagy ez csak egy apró szelete az egésznek?

Én vendégeknek szólítom őket, mivel a kuncsaft, kliens, megrendelő kifejezés ebben a szakmában félreértéshez vezethetne. Nagyon színes a felhozatal. A legtöbb vendégünk külföldi turista vagy üzletember, illetve a legénybúcsúsok is igen.

Vannak csajok is, esetleg párok?

Párok vannak igen, viszont nőt egyedül szolgáltatás igénybe venni én még nem láttam. Ez nagy kár.

Mi a te motivációd? Miért szereted csinálni?

A pénz nagy húzóerő, mivel jelenleg kevés időm van dolgozni, így jó minél rövidebb idő alatt minél többet keresni. Szeretem, mert megbecsült tagja vagyok a munkahelyemnek és a vendégekkel is többnyire nagyon kellemes az időtöltés. Szeretek a színpadon táncolni is, mert a visszajelzések azt mutatják, hogy jó vagyok abban, amit csinálok. Olyan a munkám itt, mintha azért fizetnének, hogy önmagam legyek és szórakozzak.

Ez biztonságos dolog? Nem félsz? Feltételezem, hogy bizalmaskodnak veled, netán hozzád érnek…

Mint munkahely 100%-ban biztonságos. Be van kamerázva minden, vannak biztonságiak és a vezetőség is nagyon figyel minden apró konfliktusra. Sosem féltem még, sőt hazafelé sem volt még semmilyen kellemetlen élményem. Ha
véletlen összefutok valamelyik vendégemmel a hazaúton, nagyon udvariasak. Fontos tény, hogy a munkánk célja nem csak a meztelenkedés, hanem az intimitás és a személyreszóló figyelem szolgáltatása is. A vendégek nagy része
nem azért jön, hogy meztelen nőket lásson. Arra ott van az internet és akiszexuális szolgáltatásra vágyik, az is előbb fordul egy örömlányhoz, mivel nálunk ilyen „hepifinis” sincsen. A vendégek nálunk kizárólagos figyelmet kapnak és szórakoztató társaságot. Mindezen felül van arra lehetőségük, hogy ezt a társaságot egy magasabb szintre
emelve élvezhessék privát környezetben egy személyüknek szóló öltánc keretei között. Az öltánc közben egy bizonyos időn felül megengedett, hogy a vendég hozzánk érjen, de ez is szigorúan a mi határainkon belül történhet. A NEM, AZ ITT IS NEM. Mindenki eldöntheti, hogy az adott vendégtől ő mennyi testi kontaktust hajlandó elfogadni. Természetesen a lányok puncijának érintése TABU.

Vannak-e alapvető sztripper szabályok? Ez kapcsolódik kicsit az előző kérdéshez, hogy hogy tudod a határokat meghúzni?

A legfontosabb szabályok, hogy semmilyen szexuális szolgáltatás nem nyújtható (csók sem) és hogy nem létesíthetünk a vendégekkel munkán kívül kapcsolatot (név/telefonszám/névjegykártya). Tilos a drogfogyasztás, viszont alkoholból kis mennyiség megengedett, de nem jellemző. A legszebb ebben a munkában, hogy teljesen szabadon dönthetsz róla, hogy kivel vagy hajlandó társalogni és kinek szeretnél táncolni. A saját magad ura vagy
bizonyos keretek között. Én ezt a kontroll érzetet szeretem benne nagyon, mertami nekem nem fér már bele, azt senki nem erőlteti rám.

Elmesélnéd a legizgalmasabb élményedet sztripperként?

Az izgalmas élményeim általában azok, amikor számomra is vonzó vendéggel kell dolgoznom. Ez igazán olyan mintha egy első randin lennék. Ez egy munkahely igen, de ettől függetlenül nőből vagyok és a testem reagál a helyzetre. Táncoltam már több párnak és nekem az is nagyon izgalmas, ha nőknek táncolhatok, sőőőőőt…
Az utolsó ilyen filmbe illő jelenet a munkám során az az volt, amikor egy lánybúcsús csapatnak táncoltam és az egyik lány szájából vettem át (nem érintkeztek az ajkaink) a house dollart.

Szerinted ez kinek való munka? Ha most valaki olvassa ezt az interjút és azt gondolja, hogy ez neki való, kipróbálná,mit tanácsolnál neki?

Önbizalom, önértékelés, önrendelkezés. Ismerd magad és a határaidat, mert enélkül nem lesz gyümölcsöző munka.
Légy önmagad, mert a személyiséged többet számít, mint a külsőd. (A nyelvismeret is fontos, mert a vendégek nagyrésze külföldről érkezik.)

 

Frida Instagramja

Fotó: Frida sajátja, bár ezt látni is a képen)))

Print Friendly, PDF & Email