Szex.Tippek

Na, szóval mit lehet tenni a hajjal?

szextipp_haj

Hű, de vártam óvodás koromban, hogy tetűszezon legyen – egyszerűen csak azért, mert imádtam, hogy “tetvésznek”. Tudjátok, amikor módszeresen átnézik a fejbőrödet, hogy nincsenek-e rajta tetűk. Nagyon drukkoltam, hogy én is legyek tetves, mert irigyeltem azokat, akiknek naponta többször is bizdergálják a haját. Esküszöm arra már egyáltalán nem emlékszem, hogy ez végül megtörtént-e vagy sem, de majd megkérdezem anyukámat. Aztán később a Mortal Combatban is mindig Sindellel akartam lenni  – ezért:

Szilvi barátném-fodrászom szokott azon röhögni, hogy amikor véletlenül meghúzza a hajam és bocsánatot kér, mindig rászólok viccesen, hogy ne tegye. De itt ne csak arra gondoljatok, hogy a “hajat jól meg lehet húzni, aztán annyi”, hanem az egész szettre a fejbőrrel együtt:)

Szívesen írnám, hogy már nem tartunk itt, de azért még kicsit igen, hogy a mainstreamben a HOSSZÚ hajú nő a vágy nem is olyan titokzatos tárgya, meg ugye a hajdobálás is nagyon “szekszi”:D Írok néhány tippet, hogy mit lehet csinálni a hajjal/fejjel. Persze kérdezzétek meg a partnereteket előtte – lehet, hogy nem szeretné, ha a hajaddal cirógatnád a farkát, vagy a csajod/pasid nem kéri a copfhúzást. Hihi, néha kérem a pasimat – szextől teljesen függetlenül – hogy kicsit fogja már össze copfban a hajamat, és egy kis ideig tartsa úgy. Aztán megyünk tovább:D

Na, szóval mit lehet tennia  hajjal/fejjel?

  • bele lehet szagolni,
  • meg lehet simogatni,
  • vagy fordítva: a hajjal is lehet simogatni, cirógatni, beletekerni valamit..)
  • Meg lehet masszírozni a fejet gyengédebben, erősebben.
  • Aztán jönnek a hajhúzás különböző formái – tényleg csak ha akarod.
  • Sőt, mossátok meg egymás haját! <3 Úúú, az annyira intim dolog tud lenni.
  • Ebből következik az egymás hajának fésülése. Lehet erről a fodrászpárok tudnának mesélni <3

Borítókép: YouTube

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: