Szex.Tippek

Nyitott párkapcsolat érző szívű férfi szemszögből

csoportszex, nyitott párkapcsolat

Nemrég kitettem Instagram Story-ba a különböző csoportszex elnevezéseket, és kértelek bennetek, hogy írjatok rám, ha szívesen elmesélnétek a többieknek a saját történeteteket. És Tibi írt – megváltoztattam a nevét, mert ugye diszkrét vagyok – egy olyan levelet, egy olyan történtet, amit muszáj elolvasnotok, mert egész más fénybe rakja klasszikus “a két csaj, egy pasi” felállást, és van benne párcsere is. Meg érzelemek is bizony, nemcsak  “húscafatolás”.

Egyébként a címbe nem azért írtam az érzű szívű férfit, mintha azt gondolnám, hogy a férfiak nagy része nem érző szívű, egyszerűen csak azt akartam jelezni, hogy nagyon jó őszinte, szexizmus nélküli férfibeszámolót olvasni a témában.

Küldtem Tibinek néhány kérdést, de ezeket itt most kihagyom, mert olyan szép kerek az egész azok nélkül is.

Két fontosabb kalandom volt eddig

“Negyven éves voltam, amikor már elváltként megismerkedtem egy lánnyal, akivel aztán négy évig együtt voltunk. Hamar kiderült, hogy mindketten kíváncsiak és nyitottak vagyunk, úgyhogy az együtt töltött időt sok játékkal, a határok feszegetésével töltöttük.

Mivel őt érdekelték a lányok, nekem pedig könnyebb volt első lépésként nem egy pasival „osztozni” a szeretett nőn, miután megbeszéltük a kereteket, elkezdődött a keresgélés; nem sokkal később találtam egy szimpatikus lányt (legyen L.) Tinderen. Először csoportban chateltünk, majd elkezdtünk találkozni; mivel mindhármunk számára többszörös határátlépést jelentett, amit terveztünk, úgy döntöttünk, hogy először a bizalom alapját teremtjük meg. Mindent átbeszéltünk, illetve elmentünk a Karolina útra is HIV tesztet csináltatni. A találkozásokkal, ismerkedéssel eltelt egy hónap. Minden remekül alakult, és végül eljött az a nap, amikor együtt lehettünk. Addigra mindhárman megszerettük egymást – és ebben semmi túlzás nincs.

Az a klasszikus pornós fantázia, amikor mindkét nő csak azért van ott, hogy engem kényeztessen, sosem érdekelt.

Sokkal jobban izgatott az, hogy a páros létből kilépve milyen dinamikák jönnek be az adott helyzetbe, és hogy hová tesszük a közös élményt a párkapcsolatunkban.

Bár sokat készültünk, természetesen nem pont úgy alakult, ahogy elképzeltük. Engem viszonylag hamar a partvonalra lökött a lányok lelkesedése, hiszen mindketten akkor voltak először nővel. Persze először meglepődtem, de hamar rendeztem a soraim: nem volt bennem rossz érzés, hiszen mindkét emberhez érzelmek fűztek, és jó volt látni, hogy nekik jó. Vicces, hogy az annyi éven át épült rutinból ki kellett lépnem, keresni a helyem az ágyban – és ez annyira izgalmas…! Tudtátok, hogy fizikailag lehetséges egyszerre hárman csókolózni? Talán jó emberek szükségesek ehhez a mutatványhoz, mindenesetre tapasztalatom szerint el lehet férni.

A fenti ismeretségnek sajnos hamar vége lett, de megállapodtunk, hogy ilyet bizony nekünk biztosan kéne még csinálni, mert nem csak az ágyban volt jó, de előtte is nagyon jól éreztük magunkat L-lel, és úgy véltük, a kettőnk kapcsolatát építette, a bizalmat mélyítette a közös kaland.

Némi hiábavaló keresgélés után egy másik társkereső platformon, az OK Cupidon találkoztunk egy lánnyal (A.), aki ugyan az Egyesült Államokban él, de a munkája miatt sokat utazik, illetve néha a családját is meglátogatja Romániában. Ő párkapcsolatban volt, és ők mindketten kerestek – lehetőség szerint másik párt –, ezért tudtuk, hogy a tét és az ágy terhelése is nő: már négyen leszünk egy helyen.

https://www.ohsuli.hu/2019/10/26/edesharmas-threesome/

A-val először csak egy vacsorányi időt töltöttünk együtt Bukarestben. Mikor megérkezett az étterembe, hitetlenkedve néztük, hogy vajon csakugyan az az erős kisugárzású nő-e a vacsorapartnerünk, aki után forognak az emberek. Ő volt. Az este során kiderült, hogy nem csak messziről vonzó, de művelt, okos és kedves nőre akadtunk.

Néhány héttel később Budapestre látogatott – egyelőre egyedül –, és akkor egy baráti kocsmában keztük az estét, majd hazasiettünk. Ugyan vele nem ismerkedtünk olyan hosszasan, mint L-lel, de A. sokkal tapasztaltabb volt, így minden remekül ment. Az együtt töltött éjszaka után nem szakadt meg a kapcsolat, néhány hónappal később pedig ismét Pesten járt A., ezúttal a pasijával. Magasabbra került a léc, akkor már nem csak a barátnőm, de én is feszengeni kezdtem, hiszen alapvetően macsó kultúrában nevelkedtem: nőt és autót sosem adunk kölcsön. Hiába gondoltam azt, hogy a barátnőm nem kölcsönadom, hanem közös kalandba bocsátkozunk, amit mind akarunk… a belénk ivódott szabályokat nem könnyű letenni.

Pedig ezeket a szabályokat, ha nem is földhöz csapni, de óvatosan letenni mégis érdemes. Ha egy szóban kéne leírnom a négyesben együtt töltött időt, a választott szó az lenne, hogy szép. Elképesztően felszabadító külön, de mégis együtt átlépni a határokat. Talán meglepő, de a szeretet, az összetartozást olyan intenzíven éltük meg ott, mint kevés más alkalommal. Egy nagyon egyszerű magyarázat: mert mi ezt is megtehetjük. Mert értjük magunkat, megbízunk egymásban, és ugyan fizikailag igen, de érzelmileg egy pillanatra sem engedtük el egymást.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌹NAUGHTY THINGS🌹 (@freaky.book)

Soha, egy pillanatra sem bántam meg ezeket a kalandokat. Sokat tanultam belőlük magamról, sokat kaptam az élményekből, egyértelműen épültem tőle; mi több, bár egyikünk sincs együtt az akkori párjával, A. azóta a legjobb barátom lett. Az együtt töltött este óta számtalanszor találkoztunk annak ellenére, hogy továbbra sem a közelben él.

Ha óvatosan nyitnátok, azt javaslom, hogy alaposan gondoljátok át, kinek mi fér bele. Állapodjatok meg abban, hogy mindkettőtöknek (és a harmadik, negyedik, sokadik résztvevőnek)  vétójoga van, bármikor és bármiért le lehet állítani az eseményeket néhány percre vagy teljesen anélkül, hogy rosszul kéne éreznie magát emiatt. Fontos, hogy adjatok egymásnak, de talán még fontosabb, hogy az élményekből táplálkozva épüljön a kapcsolatotok és ti is.

Ha nem lennétek olyan óvatosak, mert swingerklubhoz vagy fétisbulihoz van kedvetek, meg fogjátok látni, hogy ezeken a helyeken is kemény szabályok vannak: a beleegyezés kötelező, a nem pedig tényleg nemet jelent. A határaitok meghúzását és azok átbeszélését ebben az esetben talán még fontosabb előre megbeszélni.

Bármelyik utat is választjátok, vigyázzatok a saját és a többiek egészségére is. A HIV státuszotok ismerete mellett legalább olyan fontos a HPV szűrése is; mi több, ez ellen oltassátok is be magatokat. Megéri.”

                                                                                                           ***

HA ÉRDEKEL A NYITOTT PÁRKAPCSOLAT, MINDENKÉPP NÉZD MEG NAGYPÁL ORSOLYA: NYITVA CÍMŰ FILMJÉT A NETFLIXEN!

Borítókép: @oldbooklibrarian

Print Friendly, PDF & Email