Szex.Tippek

Na, szóval mit lehet tenni a herékkel?

herék izgatása

Egyik nap jött szembe az Instagramon valami olyasmi bölcsesség, hogy ‘Senki ne szólja le a lógó melleket, amíg léteznek a herék‘… Na, én itt nem “sémelni” akarom a heréket, hanem nyalogatni…vagyis találtam Erika Lust blogján egy cikket a hereizgatásról, ezt és a saját csodás hereötleteimet mixelve írtam ezt a bejegyzést.

Szóval kezdem a szokásossal: kérdezd meg a partneredet, hogy mit és hogyan szereti, mit csinálj a heréivel. Ehhez meg itt van pár ötlet, hogy milyen verziókat lehet kipróbálni.

FÚJD MEG!

Még mielőtt hozzáérnél a száddal a herékhez – vagy ha nem érnél hozzájuk – próbáld ki, milyen az, ha gyengéden vagy erősebben megfújod. Valaki bírja ezt a hűsítő érzést – ki kell próbálni ez a parterendnek bejön-e. Ja, igen, az elég fontos, hogy a here is nagyon érzékeny, de nemcsak ezért, hanem alapból is totál fontos, hogy minden konszenzussal vagyis közös beleegyezéssel történjen.

KERESD A CSÍKOT!

A herezacskó közepén fut egy csík, keresd meg a nyelveddel és/vagy az ujjaiddal. Ez a “varrat” egy csomó idegvégződésből áll, van, akinek tök jól tud esni, ha erre rátalálsz.

GYENGÉD HÚZÁS

Ez is az a kategória, hogy alapos átbeszélést igényel – főleg, ha már a haladóbb hereszorítós verziónál tartanátok. Az elélvezés előtti gyengéd vagy erősebb húzás van, akinél tudja fokozni az orgazmust. Tegyetek próbát előtte, ha esetleg nincs képben a heretulajdonos, hogy neki ez bejön-e! De tényleg csak óvatosan, vigyázzatok magatokra!

MASSZÁZS KÖZBEN

Orális szex közben vagy bármikor 🙂 masszírozhatod is a heréket, nyilván az erősség itt is függ a partnered visszajelzéseitől. Lehet kicsit emelgetni is, ha pont az jön be. Végülis az a szabály, hogy mindent lehet, ami a partnerednek és neked jólesik és akarjátok is mindketten.

NYALOGASD!

Talán ez a leggyakoribb dolog, ami a herékkel történik, persze, lehet rosszul lövöm be az általános szokásokat, mert magamból indulok ki.:) itt aztán tényleg rajtad múlik, hogy körkörösen csinálod, és/vagy fel-le. A lényeg, ne harapd meg, és élvezd!

SZOPOGASD!

Gyengéd szívótechnikával simán a szádba tudod venni az egyiket, és csak szívd, szívd – a partner meg jelezzen vissza, mert ez csak úgy működik:)

ÉS OTT VAN MÉG A GÁT!

A herezacskó és a végbélnyílás közötti rész is erogén zóna – nyalogasd, masszírozd, érintsd meg!

Borítókép: Instagram

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!