Szex.Tippek

Spriccelős csajorgazmus: Rita elmesélte, hogy milyen érzés

spriccelős orgazmus

Ritával az Instán ismerkedtünk meg – az elsők között írt nekem, amikor elindult a Szexsuli Instagram oldala, azóta is kontaktálunk, ha olyan a téma. Felcsillant a szemem, amikor legutóbb rámírt, hogy képzeljem el, a spriccelős orgazmus létezik, és ő átélte. Bevallom nekem eddig a squirting jelensége túl mainstream pornós kategória volt. Whitney Cummings egyik csodás stand-upjában alázza porba kellő iróniával a műfajt, de ahogy Rita leírta az élményét, abból kiderül, hogy a spriccelős orgazmus is tud eszméletlen intim lenni. Nézzétek csak:

“28 éves múltam, és nem hittem abban, hogy a spriccelős orgazmus valóban létezik. Egészen év elejéig, amikor is megtörtént a hihetetlen. Jelenleg azt mondanám, partner -és hangulatfüggő, de eddig egyetlen férfi juttatott el így a csúcsra. A partnerem nem a párom, hanem egy különleges társ, nem is tudnám a hagyományos címkékkel bekategorizálni. Lelki társ, mentor, tanító és szexguru. Vele élem meg azt, hogy szerelem nélkül is tudok valakit szeretni és vágyni rá. Továbbá ő volt az első, akivel megtörtént az, hogy ránéztem, és az volt az első gondolatom, hogy elszórakoznék vele az ágyban. 😉 Ez végül megtörtént és első perctől kezdve igen mély bizalommal vagyunk egymás felé.
Ez a téma egyáltalán nem került szóba köztünk előtte. Amikor először lefeküdtünk, az egy kellemes beszélgetéssel indult egy koktél mellett, majd masszázzsal folytatódott. Én feküdtem, a partnerem pedig átmasszírozta a teljes testemet. Persze amikor már a hátamra fordultam, ez átcsapott erotikus üzemmódba, aztán puncikényeztetésként folytatódott.
Kellemes meleg volt, a testem olajos, a társam belülről masszírozott, arany keze van, csodatévő ujjakkal. Fontos mozzanat, hogy a másik kezével enyhén nyomta az alhasam a szeméremcsontom felett. Gondolom, így jobban érzi a G-pontomat, illetve az én testem is úgy reagál, ahogy ő szeretné. Más érzés, mint a csikló orgazmus.

 

View this post on Instagram

 

#artwork #bombatomike #erotika

A post shared by Mike Bombato (@bombatomike) on

A “sima” csúcsrajutáskor többször is összerándulok, lüktet a puncim, de ezzel szemben a spriccelősnél tovább tart (nekem) az odavezető út, fokozatosan gyűlik-gyűlik jó értelemben a “feszültség, az élvezet, ezt úgy kell elképzelni, hogy egyre jobban megfeszül a testem, még a lábujjaim is, artikulátlanul ordítok vagy nyöszörgök, majd mikor már nem bírom tovább, robbanásszerűen jön az élvezés egy hullámban, és ezzel együtt a zuhany a lábaim közül. Utána a lihegés és a visszatérés a világunkba 🙂
Első alkalommal magam is roppantul meglepődtem. Mivel csukva volt a szemem, az élvezés pillanatában azt éreztem, hogy arcon fröcsköltek vízzel. Nos ez nem víz volt, hanem a belőlem előtörő nedvesség.
A partnerem elmondása szerint a férfi feladata, hogy minél nagyobb gyönyört okozzon a nőnek, minél többféle módon, felfedve a test titkait. Tippekket még nehéz lenne adnom, mert az én életemben is ez friss tapasztalás, de a bizalom, a nyitottság, a kommunikáció és a kíváncsiság biztosan segít. 🙂
Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!