szexsuli, magyar szavak puncira

Ötvenegy magyar szó a puncira

Nemrég összegyűjtöttük közösen, hogy milyen szép és kevésbé szép magyar szavak (tájszavak és szleng) vannak a farokra.  A sz.exsuli Instagram highlightjai között az ‘Okosságok’-ban találtok még nagyon erőteljeseket.

 

View this post on Instagram

 

🌵MI A FSZ?🌵⁠ ⁠ Na, ti hány magyar szót tudtok a farokra? 🙂 Bölcsész csaj vagyok, szeretek a szavakkal (is) játszani. Összeszedtem 55 magyar szót – vannak olyanok is, amit életemben nem hallottam – a f@szra. ⁠ ⁠ Gyertek és írjatok kommentben színonímákat a farokra, nyelvészkedjünk együtt!<3 És persze kattintsatok a bióba az ötvenöt szóért!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ via @cecile_hoodie #egészség #konszenzus #közösbeleegyezés #partner #lmbtq #pride #párkapcsolat #test #intimitás #mik #ikozosseg #instahun #magyarinsta #magyarinstakozosseg #őszinteség #nyár #hellohungary #testem #mutimitcsinálsz #csajom #pasim #intimitás #együtt #beszéljükmeg #kommunikáció #önbizalom #testkép @irj_helyesen #farok #pasik #álljunkmegegyszóra

A post shared by 18+ (@sz.exsuli) on

Elkezdtem fejben összegyűjteni az összes létező szót, amit csak ismerek magyarul a puncira. Aztán nekiálltam feltúrni a netet, és sikerült néhány teljesen elképesztő punci szinonimát találnom például a Nyesten. Nekem a punci szóval nincs bajom, bár néha valóban túl gyerekesen hangzik. Ugyanakkor meg a pina van, amikor túl közönséges. (Mondjuk van, amikor meg nem.)

magyar szavak puncira

Teljesen biztos vagyok benne, hogy van még rengeteg szó magyarul a puncira, segítsetek összegyűjteni! Gyertek a sz.exsuli Instára!

Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!