Szex.Tippek

Ezeket szeretné nagyon tudni a meleg pasikról az internet népe

pride, budapestpride

A Wirednek van egy jó sorozata YouTube-on, amikor sztárok válaszolnak az internet velük kapcsolatban legtöbbet feltett kérdéseire. Tudjátok, amikor beírtok valamit a Google keresőjébe, és az az addigi keresések alapján kiegészíti nektek az autocorrect. Segít, mert cuki, és minden adatot tud mindenkiről…Mondjuk, amikor beírjátok, hogy harisnya, és ez történik:

szexsuli, meleg

Nagyon szerettem volna tudni, hogy a magyarok, mire keresnek rá pontosan, ha a meleg pasikra kíváncsiak. Szóval belevetettem magam a Google-ba, még a gyakorikerdesek.hu-ra is felmerészkedtem, és elég csalódottan a következőket találtam. A magyarok leginkább arra keresnek rá, hogy bizonyos híres emberek “buzik-e”, ez valamiért nagyon fontos társadalmi kérdés. (Nem az…) Az is általános kérdés, hogy hol vannak a legjobb melegbárok Budapesten. (De legközelebb kérdezzétek a Szexsulit, mi tudjuk!)

Sajnos egyre több magyar homofób egy tavalyi felmérés szerint. A svédek 98 százaléka szerint az LMBTQI-személyeknek egyenlő jogokat kell biztosítani, a magyaroknak csak 48 százaléka gondolja ugyanezt. Szuper lenne, ha ez a téma felmerülne már általános iskolában…

A magyarok még azt is nagyon szeretnénk tudni, hogy bizonyos dolgok viselése (Ha fehér cipőt hordok, az buzis?), bizonyos dolgok elvégzése (Ha borotválom a mellkasom, az buzis?) vajon vet-e a kérdezőre “buzis árnyékot”. Aztán jönnek valamiért a keresztények, a buddhisták, a Biblia és a melegek, a munkahelyi melegekről nem is beszélve.

szexsuli, google, melegek

Szóval inkább az angol nyelvű Google-hoz fordultam, és onnan kigyűjtöttem a legtöbbször keresett kérdéseket a meleg pasikkal kapcsolatban, és megkértem néhány meleg barátomat, dobjanak már össze válaszokat ezekre a kérdésekre, de ne vegyék vérkomolyan! Szóval jöjjön az internet éppen legkeresettebb négy kérdése a meleg pasikról:

Mennyire meleg film a Bohém rapszódia?

“Nem melegebb, mint az Evita vagy a Mamma Mia. Oké, hogy a főkarakter, Freddie Mercury meleg volt, de sok nem meleg barátom mondta, hogy elsírta magát a film végén, a Live Aid koncert alatti résznél. Sőt, az egyik hetero barátunk azt mondta, hogy neki 2018-ban ez volt a kedvenc filmje.”

Hogyan tisztítják meg “ott”magukat  a meleg pasik?

“Úgy tisztítják meg magukat, ahogy a hetero pasiknak is kéne: ) Egy jó zuhany alapos fenékmosással, segít abban,, hogy szex közben a partnereed felfedezhesse minden részét a testednek, anélkül, hogy piszokba ütközne.”

A meleg pasik is gyűrűvel kérik meg egymás kezét?

Abszolút! Semmi különbség a hetero párok lánykérései, és a meleg házasság között: Minél nagyobb és minél ragyogóbb a kő, annál jobb: )”

Mit csinálnak a melegek, ha épp senki nem látja őket?

“Ha épp senki nincs a közelben, hát, a meleg pasik is pont olyan dolgokat csinálnak, mint a nem meleg pasik. Sima hétköznapi dolgokat csinálunk, mondjuk gondolunk a pasikra , ha nincs éppen ott, vagy ha nincs pasink, akkor meg ábrándozunk a jövendőbeli pasinkról, de azért nem csináljuk ezt reggeltől estig.”

Itt a végén pedig nagyon ajánlom a szerintem legmenőbb magyar TikTok profilt, az apaaput, ahol benézhettek egy két apukás magyar család hétköznapjaiba! <3

Print Friendly, PDF & Email