Etikus Pornó

Lustery: házipornó gyűjtemény az interneten

lustery, szexsuli, pornó, házipornó

Azt, hogy mit gondolok a pornóról, már leírtam párszor – ha etikus az egész, akkor nincs kifogásom ellene. Ebben a lenti cikkben leírtam, hogy miért nem ajánlok ingyen pornót, és ennyi bevezető után akkor ajánlok is egy oldalt: a Lustery-t.

https://www.ohsuli.hu/2019/07/21/muanyag-mentes-julius-porno/

Mit tud a Lustery? Házipornót minden mennyiségben

Ha a Szexsuliról beszélgetek valakivel, sokszor felmerül, hogy mondjak jó pornót. És volt már olyan, hogy ajánlottam, és utólag mondták, kösz az ajánlást, uncsi volt:) Szóval  – mivel mindenki ízlése más és más, mindenkit más izgat fel – csak etikus lelőhelyeket tudok ajánlani, a kedvenceteket már nektek kell megtalálni.

Szóval Lustery: van egy csaj, Paulita Pappel, aki kitalálta, hogy csinál egy házipornó oldalt, ahova teljesen saját akaratukból húsvér párok töltik fel a házipornójukat, te előfizetsz, ők meg százalékot kapnak. Itt is egy beharangozó videójuk:

Ahhoz, hogy videókat nézhess regisztrálnod kell: ingyen nem tudsz filmeket nézni, de az előzetesek alapján el tudod dönteni, hogy tetszik-e a műfaj vagy sem. Havi 3000 forint körül van az előfizetés, és bármikor lemondhatod.

Megismerheted a párokat – még felöltözve – mindenkiről van egy kis bemutatkozás – és a keresőben olyan kategóriákra kereshetsz, hogy a négy fal között csinálják-e, vagy legyen inkább outdoor, legyen-e kink vagy egy “kviki”. Keresőszóval is megtalálhatod a kedvenc videódat, de nagyon kemény, erősen haladó dolgokra ne számíts. BDSM kategória létezik, de nem a legerősebb, pisiszexről ne is álmodj, de ha valódi párokat szeretnél látni, igazi csajokat, igazi pasikat (apropó, ami fura, hogy leszbikus pornó van, de meleg pasi párokat nem találtam a keresőben) igazi orgazmusokat, akkor a Lustery neked való hely.

Mivel igazi, amatőrnek nevezett párok videóit nézheted, így megvan a sokszínűség: vannak ducik, vékonyak, szőkék, barnák, szakállas vagy éppen jól borotvált férfiak, és persze nemcsak mindenféle testalkat van, hanem vannak valódi érzelemek is az arcokon, mindkét fél beleegyezésével és örömére történnek a dolgok. Hitelesek a videók: lényegében kvázi megnézheted, hogy dugnak a szomszédaid, milyen az igazi szex, ha a párok saját maguk veszik fel. De nem kell aggódni, a videók minősége nem amatőr – a jelentkező pároknak segítenek tanácsokkal, hogy valóban élvezhető videók legyen, és ne egy kameraállásból lásd az egészet. A párok a díjukat nem nézettség alapján kapják, fix összeget fizetnek nekik a videók után. Ha pedig kedvetek támadt videót feltölteni, annak a feltételeit megtaláljátok az oldalon.

 

Borítókép: Lustery

Print Friendly, PDF & Email