Szex.Tippek

A nyelves csók dicsérete

szexsuli, pókember csók

Hideg volt, nyálas volt, talán kicsit taknyos is – mindez suli után a házunk előtt. Az érzelmek közül csak a parára emlékszem az első csókból, hogy meglát a nagyanyám a házból, és arra a gyötrő kérdésre, hogy most akkor az-e a szabály, ha csókolóztunk, járunk is. Mert én nem akartam járni, és csókolózni sem annyira, csak már nyolcadikos voltam, és ciki volt, hogy csak a saját tükörképemmel smároltam addig. Sutyiban olvasgattam a “Romanákat”, ezért a csóknál vártam a csicsergő madarakat, meg a villámütést, ami belémcsap, mert annyira jó…De csak az eső esett, meg rohadt hideg volt, mi meg csak csapkodtunk a nyelvünkkel körbe-körbe, néha nyitott szemmel nagyon kis nyomin.

Szóval akkor még nem éreztem át, hogy a csók az valami irtó izgalmas, totál szexi dolog, és annyi érzelmet lehet bele tenni, hogy szétszakad a szíved. Persze vannak a lelketlen, épp semmirevaló csókok is, de azokról most nem akarok írni. Majd máskor…

Nálunk a gimi elején az volt az izgalmak netovábbja, teteje, és mindene, hogy sulibuli után vagy bármikor ki kivel csókolózott, illetve ki kivel nem csókolózott. És amikor a randid nagy része még abból áll, hogy csókolóztok, amíg lehet, és vörös szétcsókolt fejjel mész haza, mert még középiskolás vagy, és marad a dunaparti smárolás suli utánra.

Hmmm, most itt ülök a kanapén, és eszembe jutott az az érzés, amikor a pasimmal nem láttuk egymást hosszú ideig, és már baromira vártam, hogy végre találkozzunk, és (hogy ne csak) smároljunk egy jó nagyot! Azt a pillanatot a legendás csókjaink közé felvettük.

Nézegettem a Szexsuli cikklistáját, és akkor esett le, hogy nem írtam egy sort sem a csókról, pedig az olyan szép klasszikus, amikor valakivel eljutsz a köszönéstől a csókig. Néha szoktam azon gondolkodni, hogyan szexelnek majd az emberek a jövőben, egymáshoz érnek-e, egyáltalán egy szobában lesznek-e…Szóval drukkolok, hogy a csók, az ne tűnjön el.

UPDATE: Amikor írtam ezt a cikket korábban, eszembe sem jutott, hogy elég hamar eljutunk oda, hogy alaposan meg kell gondolni – bár a koronavírus előtt is meg kellett volna:) – hogy kivel csókolózik az ember lánya, na meg a fia. Szóval nekem valahogy még nagyobb jelentősége lett az érintésnek. (Bár korona előtt is szerettem.) 

De addig is, amíg a jövőbeli emberek eldöntik, hogy csókolóznak-e vagy sem, idézd fel, te mikor csókolóztál utoljára istenigazából! Vannak-e emlékezetes csókjaid? Gyere a Szexsuli Instagramjára és oszd meg velünk kommentben!

Borítókép: Pókember

 

Print Friendly, PDF & Email