Szex.Teszt

Teszt: Ezt tudja a legolcsóbb orgazmusserkentő csiklómasszázs gél

szexsuli, teszt, durex, orgazmus fokozó csiklómasszázs gél

Síkosítókat már teszteltem itt a Szexsulin, de orgazmusserkentő csiklómasszázs gélt még nem próbáltam, és amikor láttam, hogy már lehet kapni drogériákbani, kíváncsi lettem, mit tud az egyik legolcsóbb, legegyszerűbben megvehető cucc: a Durex Instense Orgasmic gél. (Nagyjából 3400 forint körül van a drogériákban, de láttam interneten olcsóbban, 1500 forint körül is.)

A doboza hátuljára minden rá van írva: hogy 2-3 cseppet nyomj belőle, mert ez nem síkosító, hogy a csiklódat masszírozd vele, hogy nagyjából 20 alkalomra elég, hogy nem bántja az óvszert, és hogy a fogyasztása nem káros, de nem is élelmiszer – erre még később kitérek.

Tudjátok, én bírom az időzített szexet is, és imádok szexcuccokat vásárolni, egyszerűen azért, mert szeretek fantáziálni arról, hogy mit is fogok a megvett szexholmikkal csinálni. Na, de a lényeg: gondoltam, nagyon alapos leszek, és lépésről-lépésre térképezem fel az orgazmusgélemet.

A dobozára rá van írva, hogy próbálgasd, neked hány csepp az ideális, így először csak két cseppel próbálkoztam, mert eszembe jutott a jó 15 évvel ezelőtti intim mosakodógélem – ma már tudom, hogy nem jó ilyesmit használni – ami konrétan annyira mentolos volt, hogy ha kicsit túladagoltad, az olyan volt, mintha jeges, szibériai szél fújna egyenesen a puncidba. Pár másodpercig még akartad is, hogy fújjon be az a jeges szibériai szél, de aztán már csak azt kérted, hogy legyen vége.

Hát, itt két csepp után nem volt se jeges szibériai szél, se világrengető orgazmus.

Bevallom pofátlanul kicsit arra számítottam, hogy bekenem a csiklóm, aztán el is élvezek különösebb meló nélkül.

Oké, tudom, ilyesmi nincs a dobozára írva…:) Nekem a két csepp nagyjából semmi volt, talán egy icipici bizsergést éreztem, de már tudtam, hogy két cseppnél nem lesz megállás.

Kicsit paráztam, hogy mohóságomban túl fogom adagolni, és órákon át járkálhatok a világban mázsás csiklóval a lábam között. Mondjuk még mindig bizsergő csiklóval mosogatni elég vicces, de egyelőre visszamegyek odáig, hogy nekem az ideális a 3 és fél csepp lett végül. A felkenéstől – nem túl szexi szó – számítva olyan 30-45 másodperc múlva kezd hatni: tényleg bizsergető, forró érzés, megkeményíti a csiklódat, és valóban megkönnyíti az orgazmust – ezt ígéri a leírása – mondjuk mire igazán el kezdett hatni, már rég elélveztem, így bizsergő kőkemény csiklóval mosogattam utána. (Muszáj volt.) De nagyjából még 5-10 perc, és a csiklód visszaváltozik a régi jólnevelt változatára.

Amikor megvettem, azt gondoltam, hogy majd megkérem a pasimat is, hogy ő is kenje be vele az én csiklómat, de végül a páros tesztet elvetettem azért, mert “a fogyasztása nem káros, de nem is élelmiszer” figyelmeztetés a hátulján nem győzőtt meg arról, hogy jó dolog az orgazmus gél a szánkba. És én csak olyan kencét szeretek közösen használni, amiről egyértelműen jelzik, hogy tök oké, ha a nyelvedre kerül.

Kinek ajánlom ezt az orgazmusserkentő csiklómasszázs gélt?

  • Ha szükséged van egy kis segítségre, mert nem tudsz könnyen elélvezni.
  • Ha nem próbáltál még csiklómasszázs gélt, és pont ennyit költenél rá. (A következő árkategória már több ezressel drágább. Legközelebb majd valami drágát próbálok ki.)
  • Ha bevetnél valami kis újdonságot egyedül vagy a partnereddel.

Nem fizetett reklám

 

 

Print Friendly, PDF & Email