know your punci, szexsuli

“Know your punci!” – minitréning otthonra

Nyilván – ha vége a #maradjotthon-nak – mindannyian 15 nyelven beszélünk majd perfekt, ki leszünk pattintva, és persze magas szinten varrunk, festünk, autót szerelünk, és mindenki csak tökéletes kenyereket tud majd sütni…akkor is, ha nincs élesztő. Hát valami ilyesmi lenne a karanténtársadalom elvárása, de  ha vannak olyan napok, amikor csak néznél ki a fejedből a kanapén, vagy bőgnél, akkor se legyen lelkiismeret-furdalásod, más miatt is van elég….

Szóval az egyik nyomi napomon jutott eszembe az ötlet, hogy csinálok nektek egy pár órás szórakozást a puncitok körül. A “Know your punci!” játék néhány feladatból, önmagad számára felteendő kérdésekből és néhány rövidebb olvasnivalóból áll. Nem kell hozzá más csak egy tükör, egy füzet (de jegyzetelhetsz online is), egy papírlap és néhány színes ceruza vagy filc, de ha nincs ilyesmi otthon elég egy toll is. Az egész arról szól, hogy ismerd és szeresd meg jobban a puncidat. Mert ha van “punciönbizalmad”, akkor szerintem tényleg sokkal szuperebb lesz a szex.

Ha láttátok a Sex Educationt, akkor képzeljétek magatokat Jean, vagyis Otis anyjának a nappalijába, és akár egyedül, akár a barátnőitekkel – természetesen online – menjetek végig pontról pontra. De azt a verziót is csinálhatjátok, hogy mindennapra tesztek egy feladatot, és úgy mentek végig az egész “Know your punci!” játékon.

Szeretném majd ezt a verziót “pasisítani”, szóval srácok, rólatok sem feledkeztem meg, csak első körben, mivel nekem puncim van, ezt a játékot csináltam meg. Bár én azt is el tudom képzelni, hogy a játékon a partneretekkel mentek végig. Ő teszi fel a kérdéseket, ti meg válaszoltok, és puncit együtt is lehet hajtogatni:)

Hogy juthatsz a “Know your punci!” játékhoz?

 

Borítókép: Unsplash

Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!