Szex.Art

F@szos kép nem volt még ennyire reneszánsz…

still dick , dick pic, faszos kép

A dick pic vagyis a f@szos képek küldözgetése olyan 21. századi népszokás, amire kevés valódi magyarázat akad. A Netflix egyik standup sorozatában talán Rachel Feinstein mondta, hogy természetesen az egész a nők hibája, mert félrevezetik a férfiakat szex közben és azt mondják, hogy “Váó, de szép a farkad!”, akik ezért aztán szeretnék megmutatni másoknak is…

Nemrég egy dic pic kutatás – van már ilyen is – arra jutott, hogy azok a pasik, akik a farkukról küldenek kéretlenül ismeretlen vagy ismerős nőnek a farkukról képet, azok nárcisztikusak és szexistábbak az átlagnál. Mondjuk ezt talán kutatás nélkül is kitalálható.

Egy svéd fotós, Elisabeth Ubbe gondolt egy nagyot, és úgy érezte, lehetőséget teremt a férfifarkaknak, hogy művészi közegben mutathassák meg magukat. Klasszikus reneszánsz festményeket fotózott újra, annyi plusszal, hogy a képen mindig van egy farok. Szerintem nagyon vicces és groteszk egyszerre, jól kifigurázza a műfajt. (Itt jegyzem meg viszont, hogy csakis a kéretlen f@szos képek ellen szólalok fel, a közös megegyezésen alapuló meztelen kép küldés az teljesen más kategória.)

Elképzelem a fotózásokat, ahogy a pasik belógatták  farkukat a képekre…:D De azok a képek a legrosszabbak, ahol a f@szok önállón, tárgyiasítva test nélkül szerepelnek a képeken. A többi képért kattints a Vice cikkére, és legálsan megnézheted a reneszánsz “dic pic”-eket. Enjoy!

Borítókép: Elisabeth Ubbe/Instagram

Print Friendly, PDF & Email