Szex.Tippek

Légyszi, ne mondj ilyeneket szex közben!

szex után szex közben

“Te aztán meg vagy elégedve önmagaddal, mi?” – hangzott el szex után egy embertől, akiről azt hittem, hogy majd a pasim lesz, és “Jaj, de jó arc, meg van humora, és olyan lezservonzó….” Egészen idáig a mondatig az is volt. Vonzó. De, amikor kimondta ezt a mondatot, akkor már tudtam, hogy na, ez a csávó se nekem van kitalálva. Meg senkinek…Nálam nagyon kiveri a biztosítékot az, ha egy párkapcsolatban vagy bármiben bármelyik fél a másik fél önbizalmának megtiprására játszik. Hát, önbizalomtipró parasztok nem szevasztok!

Egyszer voltam az egyetem alatt egy nagyon gáz kapcsolatban, lehet majd egyszer megírom, még nem tudom…Szóval azért vagyok ennyire kihegyezve az önbizalomtipró mondatokra, meg arra, hogy azt mondjam, meg írjam le százezerszer, hogy ne hagyjátok magatokat!

Szóval igen, ott és akkor éppen nagyon meg voltam elégedve magammal: nagyjából másfél évig nem voltam előtte senkivel, inkább szétbicikliztem a várost, tök jó passzban voltam, és nemigazán értettem, hogy miért is kell szex után rögtön önbizalmat rombolni? Sajnos akkor nem voltam elég nagypofájú ahhoz, hogy azt válaszoljam, hogy “Igen, meg vagyok elégedve magammal, és attól még, hogy te nem vagy megelégedve magaddal, miért is kell engem b@sztatni 2 perccel szex után, de tényleg?”

IRATKOZZ FEL A SZEXSULI HÍRLEVÉLRE ITT!

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki mekkora vívódást okozott évekig az első szexpartnere beszólása, aki arra, hogy ő akart felül lenni – lovaglópózban – leönzőzte, “sok lesz már ez a jóból neked.” What?! A gyerekkori barátnőm meg azon akadt ki, hogy a fákkbádija ráparancsolt, hogy szopás közben ne érjen a farkához, vagyis csak a száját használja, mert “a kezével béna.” Érted, b é n a! What?! Tudom, hogy itt a Szexsulin arra bíztatalak benneteket, hogy mondjátok el, mi a jó nektek, mit szeretnétek hogy csinálni, de akkor nem erre a paraszt módszerre gondolok ám. (Nézitek a Sex Education második évadát Netflixen? Otis ujjazás fiaskója is milyen szépen megoldódott azzal, hogy végül elmondta neki a csaja, hogy ő – mármint a csaj – hogy szereti.

  1. Szóval, ha valakit kedvelsz, netán szeretsz, akkor nem akarsz neki rosszat, pláne nem akarod, hogy szorongásai legyenek a testével kapcsolatban (is), csak ha mondjuk nárcisztikus vagy…
  2. A jó szexpartner magabiztos, tudja, mit szeretne, és megkérdezi, hogy te mit szeretnél. Nem pedig leugat, hogy amit te szeretnél, az hülyeség, mert neki sokkal jobb máshogy. Pont.
  3. Egy-egy szóval, vagy egy nagyon rosszul elhelyezett mondattal olyan szépen oda lehet vágni a másik önbizalmának, szóval ne csináljatok ilyeneket!:)

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email