Szex.Art

Egyéves a Szexsuli és egyéb finomságok

szexsuli egyéves hírlevél

Egyéves a Szexsuli, nem pont ma, de tavaly valahol karácsony környékén elképesztően izgultam, amikor kitettem az első posztot Szexsuli Instára, aztán amikor feltöltöttem az első cikkeket, akkor is úgy voltam, hogy lesz, ami lesz, én ezt megcsinálom. Nyilván bíztam benne, hogy nemcsak engem érdekel majd, de nem tudtam, hogy mi lesz a reakció. Vajon perverz állatnak leszek elkönyvelve, vagy vannak-e hasonlóan gondolkodó emberek, és van-e egyáltalán igény szex-ismeretterjesztő oldalra?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 18+ (@oh_suli) on

Így egy év után, most már tudom, hogy van rá igény:) Nagyon-nagyon köszönöm,hogy itt vagytok, hogy olvassátok, hiszen azért működik az egész. Többször volt már olyan, hogy arra gondoltam, hogy hagyom most egy kicsit az egészet, aztán mindig jött tőletek egy levél, hogy “…tetszik, hogy érdekes, és hogy milyen témák érdekelnének benneteket.”

Mi történt egy év alatt?

  • Majdnem 75 ezerszer olvastatok Szexsuli cikket, a legolvasottabb napon 9500-an jártatok az oldalon. Izgi:)
  • Arra meg külön büszke vagyok, hogy nagyjából ugyanannyi nő és férfi olvas. Olvasnak tinédzserek is, de leginkább a 18-54 évesek, az meg nagyon klassz dolog, hogy kaptam már 70 éves olvasótól is levelet!
  • Nagyon sok nyitott és kedves emberrel ismerkedtem meg, olyanokkal, akik nagyon szeretnének tenni jó dolgokat azért, hogy minőségi és tudatos legyen a magyarok szexuális élete.
  • Még nem volt egyéves sem a Szexsuli, amikor bekerült az Innovatív Gyógyszergyártók Nekem szól! pályázatán a közönség díj jelöltjei közé.
  • Nekem személyes kedvenc cikkem az “El lehet-e élvezni biciklin?” volt, nagyon jól szórakoztam közben, és ti is jól vettétek, sokat kommenteltétek is.
  • Aztán még olvasói tesztre is tudtatok jelentkezni. Satisfyer csiklóizgatót próbálhatott ki három menő jelentkező. Külön köszönöm a bizalmat – nemcsak ennél a projektnél – hanem úgy általában is.
  • Nagyon jólesik, hogy megosztotok velem intim dolgokat, és biztosak lehettek abban, hogy diszkréten kezelem, hogy senki ne legyen beazonosítható. És mindenkinek külön köszönöm, amikor cikkhez gyűjtök történeteket, jöttök, és írjátok, és ezzel segítetek másoknak is.
  • Juj, hát vannak Szexsuli stickerek is Instagramon. Próbáltátok? Az első magyar szexsticker szett, szerintem cukik lettek. Használjátok Insta Story-ban:

 

View this post on Instagram

 

Az Insta Story-ban már láthattátok a szerintem nagyon menő Sz.exsuli Insta stickereket! Ha nagyon szerénytelenre akarnám venni, akkor azt írnám, hogy ezek itt Magyarország első ilyen témájú Insta Story matricái!<3 <3 <3 De egyébként tényleg! :)⁠ ⁠ ⁠ Használjátok bátran: a keresőbe a sz.ex vagy sz.exsuli szavakat írjátok, persze pont nélkül. Ide csak azért írom így, hogy kevésbé büntessen az Insta a szerintünk nem oké tartalomért.⁠ A romantika jegyében a szerelmem szóra is működik!:)⁠ ⁠ ⁠ Nektek hogy tetszik? Használjátok majd? Milyen matricák legyenek még? Írjátok meg kommentben! ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #instagram #instastory #instasticker #partner #párkapcsolat #lmbtq #test #lélek #férfi #nő #intimitás #mik #ikozosseg #instahun #instamagyar #magyarinsta #magyarinstakozosseg #intim #magyarinstakozosseg #kommunikáció #hellohungary #magyarblogger #insta #instagram #magyarig #ig_hun #ikozosseghungary #élet #motiváció #barátok⁠

A post shared by 18+ (@oh_suli) on

  • Lehet, hogy találkoztatok Szexsuli cikkel az Éva magazin online oldalán vagy a femcafe.hu-n. Megállapodtunk, hogy hetente, kéthetente kitesznek egy-egy Szexsuli cikket, így még több olvasóhoz eljuthatnak a szexsulis cikkek.
  • Igaz, hogy már lejárt az adventi időszak, de utólag is élvezhető a Szexsuli kalendár. Nyitogassátok kedvetekre!
  • Ami pedig szuper újdonság, hogy lesz Szexsuli hírlevél – egyelőre havonta egyszer a legmenőbb cikkekkel, havi témákkal, és egy kis plusz is kerül bele. Iratkozzatok fel rá! Kattintsatok a Szexsuli hírlevélre az előbbi linken!

Te hogyan segíthetsz fenntartani a Szexsulit?

  • Gyere és továbbra is olvasd a Szexsuli cikkeit!
  • Beszélj róla másokkal is: ajánld az oldalt hasonszőrű barátaidnak, ismerőseidnek!
  • Kövess Instagramon is: kommentelj, lájkolj, nézegesd a Story-t és reagálj a kérdésekre, szavazz bátran vagy írj nekem!
  • És bíztasd erre az ismerőseidet is: szerezz legalább egy követőt a Szexsulinak Instagramon! Sajnos az Insta nem támogatja a szex-ismeretterjesztő tartalmat sem, ti viszont tudjátok támogatni az előbb felsoroltakkal.:)
  • Gyere, iratkozz fel a hírlevélre, hogyha kedveled az oldalt, ne veszítsük el egymást, ha egyszer csak úgy dönt a social média, hogy ledarál!
Print Friendly, PDF & Email