Picit Perverz

Itt az év pornó trash tartalma és te még nem láttad

YouTube, dróndildó

És igen, vállalom, hogy már a cím is clickbaitet sejtet, pedig egyáltalán nem erről van szó. Hanem az internet 34-es szabályáról, vagyis ha létezik, akkor van belőle pornó

Egy teljesen ártatlan kedd este jelez a telóm, nézem, hogy Balázs, aki tősgyökeres Szexsuli követő, küldött egy üzenetet. Hmmm, ráadásul egy videót, amiben a főszereplő egy dróndildó. Persze, van benne meztelen nő is, de ő csak egy eszköz arra, hogy a dróndildó 15 perces hírnevéhez asszisztáljon. Bár, ha beírjátok a dróndildót a Google-be, akkor kiderül, hogy több is jutott neki 15 percnél, és nyilván szüksége van rá az emberiségnek. Például a sakkmester, Kaszparovot is megviccelték eggyel egy sajtótájékoztatón. (Az előző linken tudod megnézni.) Ott kiemelt szerephez jutott a testőre, akinek a munkaköri leírásában biztosan nem szerepelt a “dróndildó földre vitele”. Tehát újra mondom, az emberiségnek szüksége van dróndildókra…:)

Szóval ezt a videót kaptam Balázstól: a Money Talks nevű nagysikerű, erőteljesen hímsovi reality show részlete, amiben  – a Wikipédia leírás alapján  – kipróbálják, hogy az “utca nője” mennyiért hajlandó levetkőzni kamerák előtt. Komolyan mondom, ha ezt pasikkal is megcsinálnák, nem hímsoviniztáznám le őket. Ha ismeritek a műsort, és volt erre is példa – sokszor – akkor írjatok a Szexsulira!

“Here it comes, ladies and gentleman” – mondja a mikrofonjába bele a műsorvezető a széttárt lábakkal dróndildóra váró meztelen asszony feje mellett. Kissé kínosan nevetgélnek közben, de persze megtörténik a behatolás is, és az egész pont arra jó, hogy aki feltalálta a dróndildót, elégedetten a gatyájába nyúljon. Azon kívül semmi másra, mert ugye azt nem gondolja senki, hogy ez a dróndildó valódi érzéki örömöt okoz, mint ahogy az előjáték és egyéb izgalmak nélkül egy  jó, száraz behatolás sem járja emberek között…Egyébként ez egy 2016-os videó, és az internetes keresgélés közben láttam, hogy a dróndildó felbukkanása is arra az évre datálható, azóta mégsem árasztotta el a piacot. De könyörgöm, ha valakinek van otthon, szintén írjon rám, mert szeretnék vele interjút készíteni!

A videóhoz meg mégcsak annyit, hogy a nemek közötti egyenlőség nevében várom, hogy egy pasi seggével is ismételjék meg ezt a csodát…

Kattints a képre és kövesd a Szexsuli Instagram oldalát is!

Borítókép: YouTube

Print Friendly, PDF & Email