Etikus Pornó

Itt egy Erika Lust 360º VR pornófilm ajándékba

erika lust, vr pornó

“A ‘köszönöm szopás’ után a pasi ráveri a nő arcára, a nő csak mosolyog, és tettet egy orgazmust. Na, ez a pornó, és itt az ideje, hogy ez megváltozzon! Politológiát és gendertudományokat tanultam Svédországban, aztán feminista felnőttfilmkészítő lettem Barcelonában. Az utóbbi 15 évem fantasztikus utazás volt: bűnösnek és mocskosnak éreztem magam, amiért pornót néztem, aztán eljutottam oda, hogy olyan filmeket csinálok, amit én is szívesen megnézek.” – mondta korábban Erika Lust svéd pornófilm rendező, akiről már többször írtam a Szexsulin.

A Barcelonában élő Erika etikus pornót rendez, tehát, ha fontos neked, hogy…

  • …a nők szemszöge is megjelenjen a pornóban,
  • …a sokszínűség is jelen legyen,
  • …a filmforgatás minden szereplője a gyakornoktól a rendezőig tisztességes fizetésért, tisztességes körülmények között dolgozzon,
  • …”szexbiztonságos” környezetben, (STD szűrések, minden jelenet minden résztvevő előzetes beleegyezésével történik)
  • …a készítők és a szereplők névvel vállalják a munkájukat, mert büszkék rá.

Korábban írtam arról, hogy miért fizess a pornóért annak ellenére, hogy az Internet ingyen világában elsőre érthetetlen, hogy miért fizess valamiért, ami ingyen is van. Most viszont  – ha szeretnél 12 percre ingyen betekinteni Erika Lust világába – vedd elő a telefonodat és ezen a linken megnézheted Erika első VR pornó filmjét. Valószínűleg igazi VR szemüveggel izgalmasabb, de így elsőre beértem a telefonommal, illetve egy univerzális VR szemüveggel – értsd egy műanyag tok, amibe berakhatod a telód.

Itt egy rövid trailer:

Abszolút jópofa, hogy körbenézhetsz: az önkielégítéstől a csoportos szexig minden van – akár a padlót meg a ledobott ruhákat is megnézheted közelről, ha pont az érdekel. Nekem az tetszik a legjobban, hogy válogathatsz, hogy a hatalmas csarnokban játszódó szexjelenetek közül melyiket nézed, mikor mész tovább virtuálisan. Ha úgy tetszik, egy picit te szerkeszted magadnak a kínálatból a történetet. Bár ez a verzió leginkább a kukkolóknak kedvez: furcsa a vágatlansága és furcsa, hogy olyan messze vannak az emberek. Ha sikerült valódi VR szemüveggel megnéznem, frissítem a cikket!

Kíváncsi vagyok, nektek hogy tetszik ez a műfaj: gyertek a Szexsuli Instagramjára, és írjátok meg kommentben!

Borítókép: Erika Lust

Print Friendly, PDF & Email