Szex.Art

Ha szerencséd van, 70 felett is szexelsz majd

rankin, szexsuli, nyugdíjas szex

Igen, tényleg szerencsés vagy/leszel, ha 70 éves korod felett is szexelsz, egyrészt azért mert életben vagy/leszel, másrészt azért, mert bírsz szexelni. A Nowness-en találtam ezt az 50 másodperces filmet egy nyugdíjas házaspárról, John Rankin híres brit fotós rendezte, aki azt mondja, szerette volna megmutatni, hogy a szex nemcsak a fiataloké, és mindenkinek jár az intimitás, teljesen mindegy hány éves.

Én néha szoktam azon gondolkodni, hogy milyen szexuális életem lesz 20, 30 vagy 40 év múlva. (Optimista vagyok.) Néha a pasimat is szoktam ezzel “gyötörni”, hogy készüljön fel, mert akárhány évesek leszünk, muszáj lesz szexelnünk.:)

Ha még nagyon-nagyon fiatal vagy, és távoli bolygó mindez, akkor se húzd a szádat, mert attól még, hogy a filmekben csakis kizárólag fiatal, feszes emberek dugnak egymással, nem jelenti azt, hogy a valóságban is így van. Szóval nagyon-nagyon ajánlom, hogy nézzétek meg ezt a kisfilmet, egyáltalán nem pornó, és bármilyen furcsán is hangzik, drukkoljatok, hogy a szüleiteknek, nagyszüleiteknek boldog szexuális élete legyen!

Borítókép: YouTube

Kattints a képre!

 

Print Friendly, PDF & Email