szexbalesetek

Hétköznapi szexbénázásaink: csak óvatosan a tűsarkúval!

A klasszikus romantikus filmek szexjelenteitől falra mászom. A lepedőt markolászó kéz vagy kezek kifejezetten bosszantanak, nyilván óvszert a kanyarban sem látunk, hiszen mindenki annyira romantikus, hogy biztos nincs HPV-je. A nők meg szinte azonnal elélveznek illedelmes arccal a behatolástól, hogy aztán belebújjanak a pasi ingébe, ami persze a nagy mérete ellenére is fantasztikusan áll az imént megdugott asszonynak.

Arról, hogy milyen valódi dolgokat nem látsz a pornóban, már korábban írtam. Most a hétköznapi szexbénázok jönnek, hogy nehogy azt higgyjétek, hogy minden aktusra Disney virágok hullanak, mint  filmekben.

Arról jutott eszembe az egész, hogy nemrég egy szép szombat délelőtt cukin vártam egy kis spontán(szerű) fenekelést a fotelre támaszkodva. A cél az lett volna, hogy az éppen arra haladó pasim csapjon már rá egy picit két lépés között a seggemre. Várok, várok, és semmi sem történt, egyszerűen azért, mert a pasim nem vette észre a spontán szándékot, már rég máshol járt a lakásban. Nagyon nagyot röhögtem magamon, és végül szóltam, hogy volt itt egy szándék.)

Ez a teljesen ártalmatlan kategória, mert ugye itt senkinek nem esett bántódása, de tudok olyan példát is, ahol igen. Én baromi ritkán hordok magas sarkút a külvilágban, többnyire csak a négy fal között. Persze, ha hordanék a külvilágban, valószínű akkor is pont úgy süllyesztettem volna bele  – teljesen véletlenül  – orális szex előtt a pasim lábfejébe. Hát, nem volt boldog, meg én sem, mert borzasztó lelkiismeret-furdalásom lett, hogy lyukat ütöttem két lábujja közé. Meg a tisztázó pillanatok, hogy ez végzetes volt-e a szexiségre vagy mehet tovább.

Ami még szép elcseszés és egyébként fájdalmas is, ha sperma megy a szemedbe. Az van, hogy nem jó érzés, és tök sokáig piros lesz tőle a szemed. Oké, van szemcsepp is a világon, de ha épp nincs nálad, tuti, hogy megkérdezi valaki, mi van a szemeddel. A válasz csak rajtad múlik!

Ami pedig szerintem talán a legáltalánosabb bénázás, ha vagy annyira felkészületlen, hogy bontatlan síkosítóval vágsz bele a szexbe, vagy ha  például a nagy pakk óvszert nem bontod ki előre.

Ismerős helyzetek? Gyere a Szexsuli Instagram oldalára, és írd meg a te tapasztalataidat!

Kattints a képre!