Szex.Tippek

Ez a videó elmagyarázza, miért ne fogdosd beleegyezés nélkül más seggét

szexsuli, közös beleegyezés,youtube

– Hé, szeretnél egy csésze teát?

-Ó, igen, nagyon szeretnék egy csésze teát! Köszönöm!

És, ha ezt hallod, akkor tudod, hogy igen, ő szeretne egy csésze teát.

– Szeretnél egy csésze teát?

-Hát, nem is tudom…

És akkor most jön a fontos rész: nem öntöd le a haverod torkán az akarata ellenére azt a csésze teát.  Azért mert megcsináltad a teát még nincs jogod leerőltetni valaki torkán. Az pedig, hogy nem kér teát, semmiképpen ne idegesítsen fel. Olyan lehetőség is van, hogy azt mondja, hogy kér teát, aztán mire leteszed elé, mégsem kér. Joga van meggondolni magát, ezen se akadj ki!

Ha nincs magánál, pláne ne csinálj neki teát, az ájult emberek nem isznak teát.

Olyan is van, hogy kér teát, aztán ájul el, na, akkor se próbáld meg az ájult ember torkán leerőltetni a teát. Ha mondjuk valaki szombat este még megitta a teádat, nem biztos, hogy a következő hét szombatján vagy bármelyik napján kér újra. Akkor se menj az ajtajához egy csésze teával: ha egyszer kért, nem biztos, hogy többször kér a teádból.

Szóval, ha érted, hogy mikor nem kell, illetve mikor kell teát adni a másiknak, akkor megérted, hogy pont ugyanígy van ez a szexxel is.

Tea vagy szex, a beleegyezés minden! – így végződik ez a szuper teás YouTube videó itt lent, ami egy totál egyszerű példával mutatja be, hogy mit is jelent a beleegyezés. A lényeg, attól még, hogy valaki miniszoknyában sétál az utcán, az nem jelenti azt, hogy megkínált teával. A jó szex az, amikor mindkét fél (vagy ahány) abszolút akarja, ami történik, van hozzá kedve, élvezi is, és nincs ráerőltetve semmi. Ha valaki ezt nem érti, küldd el neki ezt a videót, talán úgy menni fog!

Nézzétek a teljes teás videót is:

 

Kattints a képre!

Borítókép: YouTube

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!