szex nélkül, párkapcsolat

Kapcsolatok szex nélkül: “Szexmegvonással büntet a férjem”

Sosem felejtem el azt a megkopott bevásárló kosarat, amiben az expasim a rongyosra járatott pornóújságjait tartotta. Akkor még nem volt internet, legalábbis baromi lassú volt. Két évig voltunk együtt, és valószínűleg meg tudnám számolni, hogy hányszor szexeltünk a két év alatt. És nem miattam. Még fiatal voltam, és nem mertem egyenes kérdéseket feltenni, így csak némán viseltem, hogy a pasim hozzám sem ér. Illetve ha összeszedtem minden bátorságom és szexet kezdeményeztem, általában visszautasított. Jó, mondjuk ő, úgy általában az élet minden területén arra törekedett, hogy a porba alázzon. Abszolút sikerült is. Aztán persze kiderült, hogy inkább magához nyúl, mint hogy szexeljen velem, mert egy lusta paraszt, és számára mindig gyorsabb, egyszerűbb elintézni egyedül.

Szex nélküli férfiak

A “Hahota” viccek általában fejfájós, szexelni nem akaró feleségekről szóltak, és a filmekben is inkább a nők azok, akik visszautasítják a szexet. Nyilván az “igazi férfi” kefél, mint a katonatiszt, hülye lenne ő nemet mondani egy gyors menetre, hiszen valójában 5 másodpercenként a szexen jár az agya. Ezt úgy ahogy van, jól el lehet felejteni, csak a környezetemből simán fel tudok sorolni több olyan párt is, ahol a pasi nem akar szexelni a párjával. Persze simán van ugyanez fordítva is, csak a szexelni nem akaró férfiakról kevesebbet hallunk, azért róluk írok most.

“Nagyjából fél évente egyszer”

– mondta be az egyik barátnőm, amikor arról panaszkodott, hogy a pasija egyszerűen nem akar szexelni, magyarázat nincs, csak körülményeskedés. Ő ettől szenved, hogy a pasi mitől szenved, azt nem lehet tudni, mert nem mondja meg.

Szexmegvonással büntet a férjem” – mesélte pár éve egy másik barátnőm, és majd’ leestem a székről. “Ha megharagszik, akkor napokig képes nem szólni hozzám, és természetesen ez azzal is jár, hogy meg sem puszilhatom.” Azért el tudjátok képzelni, hogy ez mekkora önbizalom romboló. Persze, ha egy nő csinálja ezt egy pasival, akkor meg a pasinak az.  A szexmegvonás büntetést egyébként sohasem értettem, hiszen akkor magamat is büntetem vele. Én mindig azt hiszem, hogy ilyen büntetést csak az talál ki, aki amúgy annyira nem szereti a szexet, de írjátok meg kommentben vagy a szexsuli@szexsuli.hu e-mail címre, hogy mit gondoltok erről. (Sőt, gyertek és kövessétek a Szexsulit Instagramon!)

Akkor is nagyokat néztem, amikor Péter, akivel közepes szintű barátságban voltam, elmesélte, hogy szakítottak a barátnőjével. Együtt voltak hat évig, abból az utolsó négyben (!) nem volt szex – Péter miatt. Azt mondta, amikor nagy nehezen nekiálltak, neki egyszerűen elmúlt a merevedése, és ezt négy teljes, hosszú, megalázó év alatt nem tették helyre. Se orvosi, de pszichológia megoldást nem kerestek. Inkább szakítottak, de a szakítás sem oldotta meg Péter merevedési problémáit…

View this post on Instagram

Feel trapped in an unhappy, sexless, emotionally-dead, loveless, and doomed marriage? Don't dump your partner. Studies show that there is a 70% chance that in 10 years you will be very happy that you stayed. And your chances of finding happiness and fulfillment in a new marriage are even lower than in the current one. You should, however, immediately divorce your partner if s/he is ABUSIVE: verbally, psychologically, or physically. Bullying, rejection, humiliation, neglect, and abandonment are all forms of abuse. If the lack of sex and love are permanent features of the relationship, they are also forms of aggression or passive-aggression. Then you should leave your spouse and the sooner the better. But what if divorce is out of the question? Common children, a common business, social stigma, religious proscriptions … Divorce is not always an option. The truth is that separation or divorce are always viable alternatives to a bad marriage, but they do call for painful sacrifices or compromises. People are unlikely to divorce if they want the cake and to eat it, too; if they lack the courage and self-confidence to go it alone; or if they fail to secure a viable alternative to their current spouse. They are likely to opt for compromises such as having fuck buddies or lovers rather than divorce. More here: http://samvak.tripod.com/family.html #marriage #divorce #sexless #loveless #separation #lover #fuckbuddy #children #samvaknin

A post shared by Sam Vaknin (@vakninsamnarcissist) on

Ha szeretnél szexelni, és a párod nem akar, mindenképpen beszéljetek róla, és keressetek fel szakember(eke)t is a problémával!

Kattints a képre!

 

Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.