Szex.Art

“Egy lány belép a bárba” – Te döntöd el, kivel dugsz, de úgyis mindenkivel fogsz

szexsuli, egy lány belép egy bárba, erotikus interaktív regény

Ha arról álmodozol, hogy besózod valaki farkát, majd onnan szürcsölöd a tequilát, vagy ha például végtelenül felizgat a gondolat, hogy szex után a sushiséf azonnal rózsát farigcsál neked retekből, akkor neked való az “Egy lány belép a bárba” interaktív erotikus regény, ahogy nevezi magát a könyv.

Hű, amikor megláttam, hogy létezik erotikusban is ez a kategória – Az országút harcosa gyerekkoromban elképesztően nagy kedvencem volt – azonnal lecsaptam rá, de visszapattantam, mint Christian Gray floggere Anastasia seggéről…

Csak egy kis kitérő annak, aki nem ismeri a szerepjátékkönyv, vagy lapozgatós, interaktív könyveket, ezekben az a lényeg, hogy a történet bizonyos pontján te döntöd el, hogy merre kanyarodjanak az események, vagyis ha a legvonzóbb mosolyú pultos fiútól kérsz még egy koktélt, lapozz a 12. oldalra, ha a pimasz fotóssal tartasz a kiállítás megnyitóra, akkor pedig folytasd a 42. oldalon!

És eddig teljesen jól is hangzik az egész, gondoltam ajánlok valami igazán limonádé kis könyvet nyaralásra az évközbeni Barabási Albert László kötetek után, de csak azoknak ajánlom, akiknek van realitás érzéke. És nem gondolják azt, hogy váratlanul besózni valaki farkát szexi, és nem fájdalmas, (persze, ha mindkét fél benne van, ki vagyok én, hogy a faroksózás és alanyai közé álljak) illetve nem gondolják azt, hogy kétféle emberrel lehet dugni: az egyik a szemtelenül gazdag, a másik a majdnem underage, megrontanivaló pultosfiú archetípúsa.

Gondosan nekiálltam olvasni az erotikus regényünket a hétvégi bejelentett lakcímemen, a kanapén, és borzasztóan csalódott voltam, amikor hiába döntöttem amellett, hogy bugyi nélkül indulok el otthonról, a könyv mégis visszakényszerítette rám a szexi selyembugyit…Aztán sikerült 30 perc alatt csupa olyan döntést hoznom, amelynek a lényege az lett, hogy szex nélkül mentem haza az interaktív könyv végére, stratégiát váltottam: az arccal a dugás felé elv mentén.

Végül szemérmetlenül végigdugtam az egész könyvet persze gazdag és/vagy híres emberekkel – egy leszbikus kalandra is van lehetőség legalább a píszí jegyében, és egy BDSM kitérőt leszámítva – bár az is inkább a “hűjajilyenisvanakaroménezt?” szinten mozog – vaníliaszex az egész, inkább Romana, Júlia, Tiffany stílusban.

Persze nincs ezzel semmi baj, csak fontos tudni, hogy az ilyen könyvekben is pont annyira reális a szexábrázolás, mint a pornóban, csak itt senki nem köp senki seggébe, hanem egyszerre élvez el hősnőnk az öt perce ismert emberrel, mert persze az öt perce ismert ember azonnal tudja, mi a jó neki…

instagram, oh_suli, szexsuli
szexsuli

 

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!