Szex.Tippek

Felejtsd el ezeket a tévhiteket és sokkal jobb lesz a szexuális életed!

szextévhitek, tévhit

A lepedőt gyűrő kéz, az egyszerre felnyögő párok – akiket egyébként sosem látunk védekezni – BDSM szex, amit mindig csak a perverzek akarnak, a magányos maszturbáló, aki csak szánalmas lehet és még sokáig sorolhatnám, milyen tévhiteket sulykolnak belénk életünk során a filmek, könyvek, újságok. Persze, nem mindegyik, de a lényeg az, ha ezek közül elfelejtesz egy csomót, sokkal jobbakat fogsz szexelni, mert nem nyomaszt majd a társadalmi teher…

Tévhit: Egyszerre elélvezés

Egy ismerős pár egyik tagja, a feleség ha szóba kerül a szex, állandóan elmondja, hogy ők bizony a 15 év házasság alatt mindig, de mindig egyszerre élveznek el a férjével. Nem, nem, nem – gondolom ilyenkor, de nem mondom – ilyen nincs, semmi realitása. Azért, mert a romantikus hollywoodi filmekben az a végzetes, szenvedélyes, őrülten romantikus szex vége és ismérve, hogy egyszerre élveznek el, attól az még nem a valóság. Persze, néha, nagy ritkán összejöhet, lehet neki örülni, de ha ez az alapelvárásod, óriásit fogsz csalódni teljesen feleslegesen.

Tévhit: A kommunikáció szex közben kiábrándító

Tudjátok, amikor azt mondják, hogy ne rontsd el a pillanatot dumálással. Pedig – ez a vesszőparipám – nincs annál szexibb, mikor valaki tudja, mit szeretne, mi a jó neki, és ezt is mondja a partnerének. Nyilván a romantikus filmekben azonnal tudja a szőke herceg, hogyan nyalja tökéletesen fényesre az ájulás határán lévő partnerét, pedig egy szót nem váltanak közben. Ezt gyorsan felejtsd el, és kezdj el őszintén kommunikálni, tényleg sokkal jobb lesz a szexuális életed.

Tévhit: A magányos maszturbáló lúzer

Az önkielégítés körül annyi a tévhit meg a megbélyegzés, hogy külön cikket lehetne róla írni. Először is magadhoz nyúlni nem ciki, hanem az út a szuper szexuális önismerethez. Igen, ha van partnered, akkor is magadhoz nyúlhatsz, meg a partnered is. Sőt, van a közös maszti műfaja, ami szintén teljesen oké. Azért is írom ezeket, mert tényleg egy csomószor, ha farokverő férfit látunk a képernyőn – nem pornóban – akkor általában azt jelképezi, hogy igazán, magányos, beteg, perverz, vagy kiröhögnivaló hülye az illető.

Tévhit: A nőknek elég a behatolás, ‘oszt jó napot!

Nem, nem elég. Persze mindenki más és más, de attól még, hogy a filmekben a csókolózás után rögtön a dugás jön, nem reális. Legalábbis az, hogy attól majd jól elélvez minden nő. A csiklóval törődni nagyon fontos, és ehhez képben kell lenni azzal, hogy a csikló nemcsak kívül van, hanem bent is. Ajánlom a csikló teljes anatómiájának megértéséhez ezt a cikket:

https://www.ohsuli.hu/2019/03/07/valojaban-igy-nez-ki-a-csiklo/

Tévhit: Vibrátorral csak egyedül

A szexjátékok a mainstream filmekben általában inkább csak vicc tárgyai, pedig egy közös beleegyezésen alapuló jó szexnek abszolút a kelléktárában lehet néhány vagy sok szexjáték (vibrátor, farokgyűrű..). Sajnos én még senkit nem láttam Hollywoodban szexin markolászni a vibrátorát romantikus szex közben. Pedig – ha mindegyik fél benne van – nagyon izgalmas, csapatépítő élmény tud lenni.

Borítókép: Unsplash

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email