szexsuli testkép mell

Minden cici jó cici

Az Instagram falamon jöttek szembe ezek a cicis rajzok, és bár a világ tele van a “Fogadd el magad, sőt szeresd is!” üzenetekkel, és már azért is lelkiismeret-furdalásod kell, hogy legyen, ha nem szereted magad eléggé. Szóval ennek ellenére arról írok most, mennyire rosszat tesz a szexuális életednek, ha nem szereted valamelyik testrészedet, és ennek hangot is adsz a partered előtt, vagy netán szerencsétlen partner feladata az, hogy újra és újra elmondja, hogy “Neem, neem, csodálatos melleid vannak”.

Most képzelj el egy pasit vagy egy csajt, aki folyton arról beszél, hogy nem szereti a mellét vagy a hasát, most pedig képzelj el egy pasit vagy egy csajt, aki külalaktól függetlenül meg van elégedve magával, kit választanál? Én az önbizalomra szavazok…

 

View this post on Instagram

 

Lovely chests by @zappixart

A post shared by sex+ (@sexpluszine) on

Volt egy barátnőm, akinek abszolút központi kérdés volt az, hogy mekkora melle van. Borzasztóan zavarta, hogy kicsi, és kifejezett sértésnek érezte a nagy mellű nők dekoltázsát is. Egy állásinterjúja után felháborodottan közölte, hogy a nő, aki interjúztatta direkt kivágott felsőt vett fel, és szinte az arcába nyomta  a nagy dinnyéit. Egyébként nem, nem nyomta. Az aktuális pasiját pedig azzal terrorizálta, ha meglátta, hogy rápillanat az utcán egy női mellre – akár vélt vagy valós rápillantás volt – félnapig ment a sértődés, veszekedés, szóval baromi rossz volt ez minden szereplőnek. Aztán eljött az a pont, amikor több éves terápia közben a pszichológusa közölte vele, hogy akkor ő azt tanácsolja, hogy műtesse meg, ha valóban ennyire központi, egész életet romboló kérdés.

Nem vagyok pszichológus, és nem mondom azt sem, nagyon nem, hogy mindenki rohanjon plasztikai sebészhez, ha nincs megelégedve magával – és persze a barátnőmnek sem ez volt a megoldás a súlyos mentális betegségére – viszont az, hogy a testeddel való elégedetlenség az egész életedre rányomja a bélyegét, nem hagyhatod. A módszert pedig neked kell megtalálnod rá akár külső segítséggel.

 

View this post on Instagram

 

Gimme these bras! Art by @wawawawick

A post shared by sex+ (@sexpluszine) on

Én már harminc felett jutottam el oda, hogy szeretem a testem, és szeretem a kis mellem, és ez a harminc feletti önbizalom baromi jó szexhez vezet. Az egyik sebész ismerősöm mesélte, hogy ment azért csaj hozzá haszsírleszívásra, mert kutyapózban zavarta, hogy látja a picit zsíros hasát. Én szex közben élvezni akarom a szexet, azt akarom, hogy jó legyen a partneremnek és nekem is. Ehhez viszont az kell, hogy ne azon parázzak, hogy jaj, mit szól a másik a kis mellemhez… Persze mindehhez kell egy olyan társ is, akiben tényleg bízol, és akivel akkor is tökéletes minden porcikátok, ha nem az.

Borítókép: Unsplash