Szex.Art

Felszabadító szexvígjáték a kijárási tilalom idejére

variációk szexre, szexsuli

Young People Fucking, (a magyar címe Variációk szexre) című film miatt Kanadában a konzervatív párt soraiból konkrétan kirúgták Victoria van Eyk politikus asszonyt, mert jegyet rendelt a film kifejezetten politikusoknak tartott vetítésére. Pedig még egy mellbimbó sincsen a filmben, egyáltalán nem pornó, hanem szexvígjáték, de semmi köze az “amerikai pités” hangulathoz.

“A generációnk mindent megtesz, hogy a szexet és a szerelmet elválassza. Mindenki ezzel próbálkozik, és csúnyán elbukik…Szóval, mi csak annyit üzenünk a korosztályunknak, hogy nagyon nehéz ez a dolog, ha nem teszel bele érzelmeket” – nyilatkozta a filmről Martin Gero, az egyik írója. És én ezért bírom ezt a filmet, és ajánlom nagyon, mert eléggé passzol a Szexsuli általános üzenetéhez, hogy beszéljetek őszintén a szexről a partnereitekkel. Tényleg semmi mást nem kell csinálni, csak röhögni a szereplők szerencsétlenkedésein, közben meg akár magadra/magatokra ismerni…

Na, de a lényeg, hogy a film öt heteropár egy estéjén keresztül megy végig a tipikus szituációkon: egyéjszakás kapcsolat, exek újra találkoznak, csak haverok, de most szexelnének; ezer éve együtt vannak, már nem annyira szexelnének, de az egyikük azért mégis; és egy furcsa édeshármas. Egy péntek vagy egy szombat estére, amikor csak lazulnátok, és épp nem az Anna Kareninát néznétek, szerintem szuper választás.

Nem akarom előre lelőni a poénokat, de a “dirty talk” vagyis a “Mondj valami mocskosat!” részen én mindig nagyon röhögök. Itt a teljes előzetes, majd írjátok meg, hogy tetszett:

UPDATE: Azért annyit hozzátennék, hogy a sokszínűség és az LMBTQ szál nagyon hiányzik ebből a filmből 21. századi szemmel…

Borítókép: Young People Fucking

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!