Szex.Art

“Nem való mindenkinek, csak annak, aki tudja tisztelni, és gondoskodni róla”

szexsuli, szexbaba

“Ha művész vagy, alkotnod kell, néha nem is tudod, miért, csak csinálnod kell, de mindig is eltökélt voltam abban, hogy nőalakokat formázzak ki” – kezdi valami ilyesmivel a Honey Pie című dokumentumfilmben Matt McMulle, aki a kaliforniai San Marcosban 6000 dolláros “kézműves” szexbabákat készít, afféle “szexbabapápa”. Matt a videóban elmeséli, hogy a garázsában kezdte – hol máshol? – és szerette volna a tökéletes babát elkészíteni, ami valódi nőkhöz hasonló.

via GIPHY

“Sok e-mailt kaptam, miután feltettem a netre az első babákat, (de azok még nem szexbabák voltak), amiben azt kérdezték az emberek, hogy ezek a babák anatomiailag tökéletesek-e. Ezért végül hozzátettem a “nyilvánvaló részeket”, így születtek meg az első “real doll“-ok, vagyis a valóságos szexbabák. Tulajdonképpen egy dobozra kellett vaginát gyártanom, meg kellett tervezni, hogy ezt hogy teszem a babába, és amikor kipróbáltam, jöttem rá, hogy ezzel sok pénzt tudok majd keresni. Nagylelkűen adományoztam magamnak egyet, hogy biztos lehessek benne, hogy minden rendben működik”.

Itt a teljes videó, az egész hat perc:

undefined @NOWNESS.

“Egyszer küldtünk egy babát egy nagy koporsószerű dobozban Alaszkába egy fickónak, aki a semmi közepén élt egyedül, azt írta, hogy valóban segített neki a baba csökkenteni a magányát. Szóval a babák sokkal többek szexbabáknál.” – meséli a videóan Matt. “Nem való mindenkinek, csak annak, aki tudja tisztelni, és gondoskodni róla. Ez nem az a baba, amit csak úgy bedobsz az ágy alá, neki “jelenléte” lesz. Hónapokon át tervezed, hogy nézzen ki, mi legyen a neve, és ezért nem szabadna senkit sem elítélni. Nekem az megtiszteltetés, amikor valakit, aki évek óta depresszióban élt, kihúz a baba ebből a sötét magányból.

Borítókép: Honey Pie Real Doll creator

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!