Szex.Teszt

Cuki szexjátékok (nemcsak) Valentin napra

valentin nap , szexsuli

Bárcsak tudtam volna a szexről, hogy az nem kínos, ha szexuális segédeszközöket is használsz” – mondta Dani egy korábbi cikkben, amikor arról kérdeztem az ismerőseimet, hogy milyen tanácsnak örültek volna még teljesen tapasztalatlan korukban. Bevallom én nagyon kis cuki voltam fiatalabb koromban, és eszembe sem jutott szexuális segédeszközöket alkalmazni. Már maga ez a kifejezés nem túl szexi…

Aztán egyszer csak jött szembe Lelo Lylája, ami nem a legolcsóbb cucc, de már ránézni is orgazmus. Na, jó, persze nem, de hozzáérni, az is külön nyami. Itt a reklámja, ami nem igazán találja el a lényeget szerintem: az egymással szemben rángatozó szerelmespár azt akarja üzenni, hogy ez egy távirányításos vibrátor pároknak. Vibrál a távirányító is, tehát két vibrátort kapsz egy áráért, USB töltős; és egyedül is simán felhasználható. Most Valentin nap előtt kedvezményt is adnak Leloék, hosszú távú befektetésnek tökéletes!

Picobong

A Lelo kistestvére és kifejezetten “kezdő vibrátorokat” árulnak, legalábbis “első vibrátorom” címen futnak a termékeik. Olcsóbbak is mint a Lelo, de ugyanolyan dizájnosak, ha nem szeretnél “pénisz élethű-eres” kinézetű vibrátort, hanem valami olyat, amit simán kirakhatsz a polcra is, akkor ez a neked való. Ez itt meg egy análvibrátor kezdőknek:

valentin nap, vibrátor, szexsuli
Még a polcon is jól mutatna Forrás: Lelo

Jimmyjane

Másik nagy kedvencem Jimmyjane, ezért ajánlok tőlük mondjuk egy 5000 forint körüli péniszgyűrűt, ami vízálló, van rá egy év garancia, jó anyagból van, és vibrál minden résztvevő legnagyobb örömére. Ugyanakkor meg, ha bementek egy drogériába, onnan is simán leemelhettek a polcról egy Durex péniszgyűrűt is. Ugyanitt, keresem azt a párt, ahol farokgyűrűvel történt a lánykérés, megírom:)

jimmyjane, péniszgyűrű
Péniszgyűrű egy jó lánykéréshez

Gésagolyó-duó

Hogy magyar vizekre is evezzek, meg ugye itt a Valentin nap, ha ünnepled, és vennél valami pikánsat, de nem túl durvát, vegyél gésagolyót! A szexshopcenter.hu most épp ingyen kiszállítja, 3000 forint alatt van. Annak ellenére, hogy volt ilyenem, és nem éreztem igazán rá, mégis azt mondom, sokkal jobb, mint egy csokor virág ajándékba.

valentin nap, szexsuli, gésagolyó
Valamire jó lesz /Forrás: Szexshopcenter

Tenga tojás

Hogy is fogalmazzak? Hát ez egy “igaz hokitojás”, ahogy a mester írja a Szexshopcenter honlapján. Sikosítót kell bele tenni, és aztán…megdugni. Ha valaki ügyes, és óvszerben használja, akkor kibír több alkalmat is, de egyébként egy alkalomra van tervezve. Szerintem Valentin napra simán belefér ilyet ajándékozni a pasidnak, pláne, ha két külön országban éltek, lehet egy kinky Skype-olásra tartogatni.

tenga tojás, valentin nap
Egy csinos hokitojás ő /Forrás: Szexshopcenter

 

 

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email