Szex.Art

Csajok, akik pofán röhögik a menstruációt

tampon, szexsuli, szex menstruáció alatt, menstruáció

 

View this post on Instagram

 

What period sex feels like 🤣 #periodproblems #periodsex #moretruethanfunny #darkhumor #humor

A post shared by If you know, you know🖤 (@unbearable_code) on

Nagyjából így éreztem magam  – mint Eric a True Bloodból a vámpírkirálynővel  – az első menstruálós szexelésemen. 16 éves voltam, és akkor nagyon zavart a vér szaga, meg az, hogy hogyan tüntetem el a lányszobámból a vérnyomokat anélkül, hogy anyám észrevenné. Ez a cikk most nem arról szól, hogy “Jaj, menstruáció alatt szexelni undi-e vagy sem?”, azt döntsétek el ti, nektek mi fér bele. Meg jó erről megkérdezni a partnered is, van-e kedve egy jó kis “period szexhez”.

Inkább írok ide pár dolgot a Health.com cikke alapján, hogy mire kell figyelni, mit kell tudni ilyenkor a testedről, hogy teljes egészségügyi biztonságban legyetek.

Teherbe lehet esni

Ez elég fontos információ, és mi még totál azt hallottuk a nőtől, aki betéteket osztogatott a nyolcadikos lányoknak, és elmagyarázta, hogy működik a ciklusunk, hogy ha menstruálsz, nem eshetsz teherbe. Na, szóval nem igaz, védekezni éppen úgy kell, mert a sperma még több napig élhet a testedben, és simán összetalálkozhat egy megtermékenyítésre váró petesejttel.

Nagyobb a fertőzés veszély

Nemibetegségeket is el lehet kapni éppen úgy, mint amikor nem menstruálsz, sőt! Ilyenkor a méhszáj nyitott és a fertőzések könnyebben feljutnak, szóval itt is erősen indokolt az óvszer használata, ha egyébként is óvszerben szexelnél az adott partnerrel.

Na, és kik azok a csajok, akik pofán röhögik a menstruációt?

Például te, ha semmi kifogásod a menstruáció alatti szex ellen! Illetve azok a nők, akik az Instagramra feltöltött véres fotókon bíztatják embertársaikat, hogy bátran szexeljenek ilyenkor is. Illetve, meg akarják mutatni, hogy a menstruálni teljesen természetes dolog, ne szégyenkezzen miatta senki. Szóval ezeket a fotókat csak akkor nézd meg, ha bírod más emberek vérének látványát. Az első fotó még oké lesz, aztán jönnek a durvábbak:

 

View this post on Instagram

 

🆘 #4thwave #periodsex

A post shared by Megan Winstone (@meganwinstonephoto) on

 

 

 

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email
Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!