“Inkább csússzon, mint ragadjon” – 2000 forint körüli síkosítók tesztje

A Castle című sorozatban is megmondta Beckett, a főszereplő rendőr csaj, hogy inkább “csússzon, mint ragadjon”, és ez annyira bölcs, fali szőttesre kéne varratni. Valahogy fiatalabb koromban nem annyira foglalkoztam a síkosítók perverz kis világával – hiba volt -, pedig jól jön akkor is, ha valójában nincs rá szükség. Annyi biztos, hogy mindegyiket érdemes kibontani használat előtt, baromi idegesítő tud lenni, amikor már használnátok, de még mindig a keresitek, hol a perforáció. Én most 2000 forint körülöttiekre vadásztam olyan helyeken, ahol amúgy is járkál az ember: Tesco, Aldi, DM, Müller, Rossman.

Durex: Saucy Strawberry, 50 ml, 1990-2600 forint

Szerintem jól eltalálták az eper ízt, egyáltalán nem zavaró, sőt, odáig merészkedek, hogy finom. Még ha tudod is, hogy nem eperből készült, nem zavar be az élménybe. Az én ízlésemnek nem elég csúszós, lehetne sokkal-sokkal vizesebb érzésű. A szájban első pillanatra kicsit fura érzés, ami egy pillanat alatt elmúlik. Nem ez lesz a kedvencem, de legalább jó a csomagolása, és könnyen bedobható egy kis táskába, ha éppen úgy alakul. Kerestem a dobozán magyarul, hogy lehet-e óvszerrel használni, és alkalmas-e például orális szexhez, némi macera után – a használati utasítás rá van ragasztva a hátuljára, le kell tépni, hogy a magyar szöveget megtalálja az ember. Egyébként az összetevők között ott a víz, gondoltam akkor víz alapú és lehet. (Az olaj alapúakat nem lehet óvszerrel használni, legalábbis nagyon kockázatos.) De a Durex oldalán is ott a válasz.

via GIPHY

Young Hearts: Cseresznye, 100 ml, 1 500-2200 forint (Én éppen akciósan vettem.)

Kicsit féltem a cseresznye íztől, és jól tettem. Engem picit zavar, és szex közben picit se zavarjon semmi. Ugyanakkor sokkal csúszósabb, folyósabb, mint az előbbi Durex. Szóval ennek a sikosítónak az állaga teljesen rendben van, legközelebb inkább csak simát veszek, extra íz nélkül, úgy már teljesen rendben lesz. Korrekt a használati utasítás is: magyarul szemmel jól láthatóan rá van írva, hogy lehet használni óvszerrel, de hogy orálisan és análisan lehet-e használni, nem szól róla a fáma. Bízom benne, hogy igen, mert került belőle a számba. Ja, és nem kell lecsavarni a kupakját, praktikusan nyomható belőle.

via GIPHY

JOYDivision Aquaglide: 50 ml, 1200-1700 forint

A bio verziója nagy kedvencem, jön mindjárt az is, szóval próbálok nem elfogult lenni.Nagyon klassz az állaga, jól csúszik, színtelen, szagtalan. Szóval ha valami nagyon semleges síkosítót szeretnél, de hatékonyat, akkor ezt próbáld ki. Persze ebből az 50 ml-es kerül 2000 forintnál kevesebbe, de ki lehet fogni akciókat. Szépen rá van írva magyarul látható helyen az összes fontos dolog, és a mondat, hogy “milliószorosára növeli a síkosságot”, nagyon megfogott. Nemcsak az van ráírva, hogy óvszerrel, orálisan, análisan, vaginálisan, hanem az is, hogy szexjátékokkal is biztonságosan használható. Bajom a tubusával van, hiszen a kupakja teljesen lecsavarható, így nem lehet a szex hevében gyorsan visszapattintani, pedig jó lenne.

via GIPHY

JOYDivision BIOglide: 40 ml, 1590-1800 forint

Ennek a verziónak már rendesen zárható a doboza, és állításuk szerint ez a világ első 100 százalékban természetes orvosi síkosítója. Nincsenek benne parabének, olajok, illatosító anyagok, konkrétan vegán. Nekem ő nagy kedvencem, mert annyira jól folyik, csúszik, és ő is kompatibilis minden testnyílással. (oké, a füleddel nem) Persze könnyű neki ennyire szupernek lennie, mikor árban azért jól ráver a többiekre, 40 ml 1590 forint. Tényleg tud egy fokkal síkosabb lenni, mint a nem bio párja.

via GIPHY

Sába: 75 ml, 1400 forint körül

Megörültem, amikor megláttam, gondoltam támogatom a magyar sikosító ipart. A hátuljára ráadásul rá van írva, hogy majdnem minden mentes: se parabén, se színezék, se szulfát, se SLS. A leírás a hátulján egyértelmű és világos, lehet óvszerrel használni, a szexuális együttlét minden fajtájához felhasználható – írják világosan, de diszkréten. Sajnos, ahogy nyomtam belőle egy mogyorónyit, mindketten éreztünk egy kis Technokol szagot, azért az picit belezavart az “együttlétünk mindenféle fajtájához”, az állaga nem rossz, én azt szeretem, ha eggyel csúszosabb sikosító.

via GIPHY

Masculan 50 ml 1300 forint körül

Hogy jóval kezdjem, legalább rá van írva egyértelműen, hogy óvszerbarát, és az is, hogy parabénmentes, de ennyi jót tudok róla írni. Ha gonosz lennék, és lenne volt férjem, akivel látszólag jóban vagyok, de valójában nem: na, neki vennék vicces ajándéknak ilyen sikosítót, hátha használja is, remélhetőleg olyan valakivel, akit gyűlölök. Tényleg én kérek elnézést, de ilyen sikosítót soha többet nem veszek. Már nem emlékszem, milyen volt kinyitni, viszont arra biztosan emlékszem, hogy egyszerűen nem jó érzés, ha ez a sikosító bármilyen testrészedhez hozzáér szex közben. Nem akarok drámai lenni, de egyszerűen szexölő. Nem jó az illata, nem jó az állaga. De tényleg írjátok meg, légy szíves, ha Masculan sikosítóval volt jó élményetek!

via GIPHY

Borítókép: Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.