Ezért szívás nőként az egyéjszakás kapcsolat

4 ok, amiért egyéjszakás kaland lettetek

11 hiba, amit egyéjszakás kaland után elkövetünk

Így tarthatod meg az egyéjszakás kaland után

Csak három cím a magyar internetről az első Google keresésre, ami mind-mind azt sugallja, hogy a nők csak azért mennek bele, hogy a végén majd elvegyék őket feleségül. Persze kicsit túlzok, de tényleg ez a fő sodor. Mielőtt bármit írok az egyéjszakás kalandokról, muszáj leírnom, hogy

mindenkinek szíve-joga belemenni, de csak úgy lehet, ha élvezetből teszed, és az orgazmuson kívül nem vársz jegygyűrűt másnap reggel.

És akkor itt ajánlom nagyon az éppen aktuális kedvenc stand-uposom, Iliza csodálatos műsorát a Netflixen többek között a férfiak és nők ismerkedési szokásairól.

De vissza az eredeti történethez:  sajnos a nagy többségre igaz volt, hogy azt, hogy én mit szeretnék, hogyan szeretném, nagyjából leszarták. Sajnos akkoriban még nem voltam ennyire őszinte szexkommunikátor. Meg sokkal szégyenlősebb voltam, és elmondani egy pasinak, akit először látsz, hogy mit is kéne csinálnia, hogy jó legyen… Oké, épp most fekszem le vele, akkor meg?

Ha újra egyéjszakás kalandokba keverednék, ma már csakis úgy csinálnám, hogy nagyon nagy lenne a pofám, és kerekperec megmondanám, hogy mit akarok.

A probléma az volt, hogy nekem többnyire nem volt orgazmusom, és a pasit nem igazán érdekelte, hogy van-e. Persze a sajátjáért mindent megtett, az enyém annyira nem volt fontos. És akkor rájöttem, hogy inkább választom a minőségi önkielégítést egyedül, mint a béna szexet másokkal.

Szóval ne legyetek hülyék, mint én korábban! Szívesen meghallgatom a véleményeteket kommentben, vagy írjatok a szexsuli@szexsuli.hu címre. Pasik, a ti tapasztalatotok is érdekel!

Hogyan tettesd az orgazmust?

Liked it? Take a second to support szexsuli on Patreon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.